U Poduzetničkom inkubatoru predstavljen projekt „Pozitivne vibracije“

U Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije u Virovitici održana je početna konferencija projekta „Pozitivne vibracije“, koji se sa stopostotnom bespovratnom potporom u iznosu od 1.788.844,96 kuna financira iz Europskog socijalnog fonda.

Kako je istakla Željka Andrić, voditeljica projekta, njime se planira osnažiti i motivirati pripadnike ranjivih skupina kroz edukacije za aktivaciju i ulazak na tržište rada te poticanje poduzetništva kroz edukacije i potpore pri samozapošljavanju na području Virovitičko-podravske županije. Nadalje, projektom će se omogućiti održivo funkcioniranje Lokalnog partnerstva Virovitičko-podravske županije kroz integrirani razvoj, umrežavanje i poticanje veće suradnje u formi regionalnih partnerstva.

Nositelj projekta, koji će trajati 24 mjeseca je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, a partneri na projektu su Hrvatski zavoda za zapošljavanje – Područni ured Virovitica, Gras – razvojna agencija Slatine i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

Uz direktora Poduzetničkog inkubatora Bojana Mijoka, v.d. dužnosti ravnateljice VIDRA-e Željku Vuković, predstavljanju projekta bio je nazočan i Virovitičko-podravski župan Igor Andrović.
(www.icv.hr, zc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content