FOTO: U Špišić Bukovici odigrane tri prijateljske nogometne utakmice

Povodom Dana općine Špišić Bukovica – “Ivanja 2018.” i Dana državnosti Republike Hrvatske, na nogometnom igralištu u Špišić Bukovici danas (ponedjeljak) odigrane su tri prijateljske nogometne utakmice.

15:30 U-10
NK “Bilogora 1947” Špišić Bukovica – NK Rezovac 3:6

Prva na rasporedu bila je utakmica selekcija U-10 u kojoj su domaći mladi nogometaši snage odmjerili s dječacima iz Rezovca i izgubili rezultatom 3:6

16:30 Juniori
NK “Bilogora 1947” – NK “Bušetina 1947” 3:10

U drugoj utakmici domaći juniori doživjeli su težak poraz od Bušetine.

18:00 Seniori
NK “Bilogora 1947” – NK “Drava” Terezino Polje 4:5

U zadnjoj utakmici dana sastali su se seniori. Domaća ekipa ugostila je NK “Dravu” iz Terezinog Polja. Utakmica je bila vrlo uzbudljiva i neizvjesna do samog kraja. Bilogora je u susret “ušla” furiozno, obrana kojom su dirigirali Dario Papić, Ivan Arapinac i sjajni, iskusni kapetan Borko Leš djelovala je vrlo sigurno, a odlična proigravanja iz veznog reda prema napadačima Stipi Djaku i Pavi Djaku vrlo brzo urodila su plodom i rezultat je nakon samo nekoliko minuta igre bio 1:0. Nakon prvog zgoditka Bilogora nije stala, domaći igrači vodili su glavnu riječ na terenu, igralo se na jedan gol a takva igra donijela im je ubrzo dva nova zgoditka i u prvih dvadesetak minuta imali su prednost 3:0. Domaća ekipa nastavila je voditi igru, imala je loptu u svojim nogama i nakon još jednog odličnog proigravanja Valentina Cika, domaći postižu i četvrti zgoditak. Iako je u pitanju bila velika prednost i puno bolja igra domaće momčadi, dogodio se veliki preokret. “Drava” je počela igrati bolje, a jedan od zaslužnijih za povratak bio je Dejan Peić, igrač središnjeg dijela terena koji je svako malo prema napadačima slao “lopte s očima”. Domaćin se počeo raspadati a do kraja utakmice ekipa “Drave” zabila je čak pet golova i tako velikim preokretom zgrabila puni plijen. Iako je cijela ekipa odigrala jako dobro, u pobjedi protiv Bilogore istaknutiju ulogu uz Dejana Peića imali su Sandi Plužarić, Goran Peić, Ilija Trivanović i Ivan Mareković.

Nakon seniorske utakmice nastavljeno je zajedničko druženje s navijačima. (www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”465343″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content