Udruga umirovljenika Općine Pitomača izgradila nadstrešnicu za umirovljenički dom

Na Dane Općine Pitomača, 14. lipnja, za Vidovo, na svoje je došla Udruga umirovljenika Općine Pitomača. U ovoj godini planirali su i ostvarili izgradnju nadstrešnice od 20 m2, koja čini produžetak zgrade njihova umirovljeničkog doma.

– Sretni su i posebno zahvalni na financijskoj pomoći Općini Pitomača, posebno načelniku Željku Grgačiću koji s puno razumijevanja pomaže kad oni zatrebaju njegovu pomoć, a istovremeno, na UU Općina može računati kad njoj treba usluga jer umirovljenici su im na raspolaganju – rekla je tajnica Marica Kovačev.

uu otvorenje nadstrenice 2018 007 Custom

Rekla je da im se pridružuje sve više članova, a prostor u domu je ograničen. U njemu održavaju sastanke, probe, sviranje, vježbe pjevanja, razna druženja i nadstrešnica im omogućuje proširenje dragocjenog prostora. Pravovremeno su se pobrinuli za potrebnu dokumentaciju, nabavili materijale, majstore, dovršenje i organizirali otvorenje.

uu otvorenje nadstrenice 2018 020 Custom

Umirovljenici su u dobrom raspoloženju s veselom pjesmom “Penzići, penzići” dočekali posebne goste: načelnika Općine Pitomača Željka Grgačića, gostujuće načelnike iz Općine Bilje Željka Cickaja i načelnika Općine Polača Tomislava Prtenjaču koji su im zajedno presjekli vrpcu i svečano otvorili novu nadstrešnicu u koju je uloženo dvadeset tisuća kuna.

(www.icv.hr, bm)

uu otvorenje nadstrenice 2018 023 kopija kopija Customuu otvorenje nadstrenice 2018 024 kopija kopija Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content