VIKENDIMA NA KUPANJE U BARCS: Od petka, 15. lipnja do nedjelje 2. rujna organiziran besplatan prijevoz na bazene u Barcs

Kao što je gradonačelnik Ivica Kirin najavio, a s obzirom na to da je u sklopu projekta obnove Dvorca Pejačević i Gradskog parka iz kulturno-povijesne jezgre uklonjen bazen, Grad Virovitica će ovog ljeta za svoje građane organizirati besplatan prijevoz u susjednu Mađarsku, na bazene u Barcs.

Od ovog petka, 15. lipnja pa sve do nedjelje 2. rujna, autobus će svaki petak, subotu i nedjelju prevoziti zainteresirane građane u Barcs o trošku Grada.

– Pošto je od 16 sati na bazenima u Barcsu ulaznica 50 posto jeftinija, autobus će kretati s virovitičkog Autobusnog kolodvora u 15 sati, a dok je povratak predviđen u 20 sati. Riječ je o puna tri mjeseca, odnosno 36 prijevoza. Za sada je osiguran jedan autobus, a ovisno o potrebi, osigurat ćemo još jedan, rekao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica.

Organizacija besplatnog prijevoza u planu je u prijelaznom razdoblju dok Virovitica ponovno ne dobije svoj bazen, za što postoji idejno rješenje. Inače, idejnim rješenjem predviđena je izgradnja dva otvorena bazena, odnosno olimpijskog bazena s tribinama te bazena za malu djecu s nadstrešnicom, a bazenski kompleks gradit će se na prostoru bivše vojarne. (virovitica.hr, foto: www.wellness-centar.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content