Virovitičanka Sanja Sabo s Agramom izgubila u finalu Hrvatskog nogometnog kupa

U organizaciji HNS-a i nogometnog kluba Otočac, utakmice poluzavršnice i završnice nogometnog kupa Hrvatske za kadetkinje i seniorke odigrale su se 9. i 10. lipnja, u Otočcu.

Virovitička nogometna vratarka Sanja Sabo, članica ženskog nogometnog kluba “Agram” iz Zagreba, danas je igrala seniorsko finale Hrvatskog nogometnog kupa. Mlada Virovitičanka branila je boje Agrama u finalnoj utakmici protiv ženskog nogometnog kluba Split.

U finale, Agram se plasirao pobjedom protiv Dinama (4:2) u polufinalnom susretu dok su Splićanke bile bolje od ŽNK Katarine Zrinski (6:0).

Nažalost, za Sanjin klub danas nije bilo dovoljno sportske sreće. U odličnoj i neizvjesnoj utakmici s puno prilika, Agram je izgubio rezultatom 2:1. Utakmica je bila zaista uzbudljiva, Agram nije iskoristio nekoliko “zicera” i na kraju, iako nisu bile bolje niti u jednom segmentu igre, Splićanke su zgrabile puni “plijen”.

Bez obzira na današnji poraz, ovo je izniman uspjeh za Virovitičanku koja ove godine iza sebe već ima nekoliko velikih ostvarenja.

Snimku utakmice možete pogledati u 22:40 sati, na kanalu HNTV. (www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content