Znate li da postoji aplikacija koja vam javlja gdje se nalazi policija, radari, prometne nesreće ili gužve?

Krećete na put i razmišljate hoćete li naići na policijsku patrolu, prometnu nesreću ili radove na cestama koji će vam usporiti putovanje? Postoji aplikacija za pametne telefone koja će vam pomoći da sve te neželjene situacije izbjegnete. Aplikacija Waze dostupna je besplatno i javlja vam gdje se u Hrvatskoj, ali i cijelom svijetu, nalaze policijske patrole, radari, radovi na cestama i niz drugih problema na cestama.

Waze je i navigacijska aplikacija, čiju efikasnost dodatno pospješuju prometne i cestovne informacije koje stižu u realnom vremenu. Tako vozačima omogućuju uštedu i vremena i novca.

Ova aplikacija omogućuje i provjeru najpovoljnije crpke uz vašu rutu i sve zahvaljujući cijenama koje dijeli zajednica korisnika koji koriste ovu aplikaciju.

Princip rada je jednostavan, onaj tko primijeti policiju, radar, nesreću ili neki drugi problem jednostavno putem aplikacije prijavi lokaciju gdje se nalazi. Svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole, a složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni. (www.icv.hr; pexels.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content