ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Proslave naslova prvaka u Suhopolju, Bušetini, Kapeli Dvoru i Kozicama

1. ŽNL: Suhopolje slavi treći uzastopni naslov prvaka

U subotu, 2. lipnja, u 17,30 sati, u pretposljednjem kolu Suhopolje će na svom terenu u susretu sa Slavonijom iz Sladojevaca proslaviti naslov prvaka. U subotu se još igra utakmica u Lukaču između domaće momčadi i Mikleuša. Ostale utakmice igraju se u nedjelju, 3. lipnja također u 17,30 sati. Rezovac putuje na teško gostovanje kod Mladosti u Čačince. Probuđena Gradina gostuje u Čađavici. Zanimljiv susret igra se u Voćinu gdje domaći igrači ugošćuju Podravac iz Sopja. Zrinski u Novoj Bukovici dočekuje Bratstvo iz Gornjeg Bazja, a Dinamo u Četekovcu Graničar iz Okrugljače.

U dvadeset petom kolu 1. ŽNL igraju: Suhopolje – Slavonija Sladojevci, Mladost 1930. Čađavica – Gradina, Mladost Čačinci – Rezovac, Voćin – Podravac Sopje, Zrinski Nova Bukovica – Bratstvo, Dinamo Četekovac – Graničar Okrugljača i Lukač 05 – Mikleuš.

2. ŽNL: Najzanimljivije u Svetom Đurađu i Ćeralijama

U subotu, 2. lipnja, u 17,30 sati u Rušanima igraju domaći Napredak i Omladinac iz Korije. Sve ostale utakmice drugih županijskih liga igraju se u nedjelju, 3. lipnja u 17,30 sati, osim utakmice u Ćeralijama koja počinje u 14,30 sati. U skupini zapad najzanimljivije će biti u Svetom Đurađu, gdje domaći nogometaši igraju sa susjedima iz Podgorja. To su uvijek uzbudljive i zanimljive utakmice pune naboja, a domaća momčad bi se pobjedom mogla popeti na tablici za jedno mjesto. U skupini istok novi prvak Sloga iz Zdenca gostuje kod drugoplasiranih Ćeralija. Domaći nogometaši probat će na kraju sezone pobijediti budućeg prvoligaša.

U dvadeset drugom kolu 2. ŽNL skupina zapad igraju: Croatia – Turanovac, Stara Brezovica – Bilogora 1947., Sokol – Drava, Bušetina 1947. – Mladost Vukosavljevica, Sveti Đurađ – Podgorje i Napredak – Omladinac.

U dvadeset drugom kolu 2. ŽNL skupina istok igraju: Standard – Mladost Miljevci, DOŠK – Borova, Crnac – Tehničar, Ćeralije – Sloga Zdenci i Mladost Bakić – Munja, dok je Plavi iz Jugovog polja slobodan.

3. ŽNL: Proslave naslova prvaka u Kapeli Dvoru i Kozicama

poziv Kapela Custom

Poznate su najbolje momčadi u trećim županijskim ligama. To su Dinamo iz Kapele Dvora i Kozice. Obje momčadi igraju na svom terenu i sve je spremno za proslavu naslova prvaka. Sve utakmice trećih županijskih liga igraju se u nedjelju, 3. lipnja u 17,30 sati.

U posljednjem kolu 3. ŽNL skupina zapad igraju: Dinamo Kapela Dvor – Graničar Žlebina, Podravec Dinjevac – Otrovanec, Brana – Mladost Stari Gradac, Bilogorac – Sloga Dugo Selo i Kladare – Turnašica.

U posljednjem kolu 3. ŽNL istok igraju: Slaven Detkovac – Dinamo Josipovo, Krčevina – Vaška, Kozice –Grabić i Meljani – Orešac, dok je Slavonac slobodan.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content