2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA (ISTOK): NK Crnac

Ostvarili viziju kluba – u novoj sezoni očekuju borbu za vrh

Nogometni klub ”Crnac” zaključio je natjecanje u II. županijskoj nogometnoj ligi na 4. mjestu, što je zadovoljilo i struku i čelne ljude kluba. Trener Nikica Hat vjeruje da ova momčad i klub imaju sigurnu budućnost:

-Iza nas je sezona konsolidacije nakon ispadanja u niži rang. Imali smo ambicije za što bržim povratkom u I. županijsku ligu, ali što je, tu je. Na kraju sezone smo osvojili 4. mjesto, uz 13 pobjeda, 3 neodlučena i 5 poraza. Ostvarili smo 42 boda. Sezonu su izgurala 28 igrača, uz 6 odlazaka na polusezoni, a proljetni dio činilo je više od 90 % domaćih igrača, što me posebno veselilo – ističe N. Hat.

Nikica Hat Custom

Ponosan je na igrače mlađe od 21 godinu, koji su također igrali, kao i na juniorsku selekciju koja je ponovno okupljena i koja je ostvarila 3. mjesto u svom prvenstvu:

– Napravljena je dugoročna strategija razvoja u kojem smjeru bi klub trebao ići – kaže Hat koji ističe kako su ambicije za sljedeću sezonu ponovno napad na naslov.

PUNO IZNENAĐENJA

Dragan Pavoković drugi s desna 1 Custom

Uprava na čelu s predsjednikom Draganom Pavokovićem slaže igračku križaljku za sljedeću sezonu. Neće biti brojnih pojačanja, najviše 4 igrača, jer, procjenjuju, imaju dobar „kostur“ ekipe:

– U sljedećoj sezoni nas očekuje ponovno jaka liga sa puno klubova koji žele osvojiti naslov prvaka. Nakon što su Zdenci otišli u razred više, iz njega nam stiže Nova Bukovica, tako da će biti dosta derbija. Sezona koja slijedi je posljednja u kojoj će II. županijska liga biti podijeljena na istok i zapad. Već će u sezoni 2019./20. postojati jedinstvena liga na nivou županije. Tako da je visoki plasman naredne sezone od osobite važnosti za sve klubove i to će dati dodatnu draž prvenstvu. Očekuje nas puno nogometnih uzbuđenja – zaključio je trener N. Hat.

capture1 Custom 4

Kapetan momčadi Josip Damjan potpuno vjeruje u momčad, tim više što nogometni klub Crnac stvara potpuno domaću ekipu:

-Crnac je oduvijek davao talentirane nogometaše pa tako i danas naša mladost ima veliki potencijal. Zato vjerujem da možemo puno, uz domaći kadar i možda pokoje istinsko pojačanje ”sa strane”. Prošlu sezonu smo pokazali da možemo, odigrali smo puno odličnih utakmica i vidio se veliki napredak. Uprava nas sjajno prati, imamo sve uvjete i vjerujem da za Crnac slijede vedriji dani – rekao je kapetan J. Damjan.

JUNIORSKA MOMČAD

Mladi predsjednik kluba Dragan Pavoković, i sam prvotimac, kaže kako Uprava kluba ulaže maksimalne napore za bolje uvjete. Ujedno, rade na pokretanju škole nogometa:

-Radimo na uređenju terena, klupskih prostorija i doista dajemo sve od sebe da ekipa i posebno ovi mladi, tu mislim na juniore, imaju sve potrebne uvjete. Jedini smo klub u ligi koji ima juniorsku momčad, a dečke u tu ekipu vozimo iz čak 10 obližnjih sela. Svi žele igrati kod nas. Većina su, naravno, domaći, a velika nam je želja pokrenuti sve dječje uzraste i imati svoju nogometnu školu. Djece je malo, vidjet ćemo kako će se sve razvijati, ali ono što je sigurno, dat ćemo sve od sebe da uspijemo – poručio je D. Pavoković.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content