2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA (ISTOK): NK “Munja” Veliki Rastovac

Prioritet im je posložiti klub i unaprijediti rad s djecom

Nogometni klub “Munja” iz Velikog Rastovca prošle sezone natjecao se u II. županijskoj nogometnoj ligi i osvojio 7. mjesto. Trener Mato Grgurić preuzeo je momčad u zimskoj stanci i doveo ju na zavidnu razinu, posao koji nije bio lagan.

-Zatekao sam jednu zapuštenu momčad, no sobom sam doveo osam novih igrača i pokušao sve posložiti. Vjerujem da sam nametnuo svoju vrstu rada jer kao trener i čovjek uvijek sam težio višem – ističe M. Grgurić koji kaže da, gledajući cijelu sezonu, ne može biti zadovoljan konačnim plasmanom i da očekuje više. Pohvaljuje pak pomladak kluba, djecu koja dolaze iz svih krajeva Velikog Rastovca i šire, kaže, a koja su budućnost kluba.

Munja je već počela raditi na osnaživanju momčadi za novu sezonu. Pojačanja su samo dio planova.

-Ne bih još o imenima jer pregovaramo s nekoliko igrača. U svakom slučaju idemo na ojačavanje momčadi, a posebno bih volio da to budu domaći dečki. S pripremama krećemo 20. srpnja pa ćemo vidjeti kako će sve skupa izgledati – kaže M. Grgurić koji ističe kako je za novu sezonu imperativ – stabilizirati klub.

– Cilj nam je biti među prve četiri momčadi i još pojačati rad s djecom. Trenutno imamo 20 djece od 7 do deset godina i to je nešto čime se ponosimo. Moram zahvaliti predsjedniku Pavi Vidi koji je prihvatio moj način rada i razmišljanja kao i cijela Uprava. Mislim da smo na pravom putu – zaključio je M. Grgurić.

Predsjednik i legenda NK Munja Pavo Vida zadovoljan je prije svega radom, a potom i rezultatom kluba u završenoj sezoni.

predsjednik Pavo Vida Custom

-Naš trener je pokazao koliko voli klub i koliko želi pomoći Munji, a prije svega koliko je stručan i studiozan. Svi mu želimo pomoći, kako bismo imali što bolje uvjete i kako bismo privukli domaći kadar da igra za svoj klub. Bilo je svega tijekom sezone, ali sada smo malo drugačije postavili stvari i siguran sam da Munja itekako ima prostora za veliki napredak – procjenjuje P. Vida.

Mladi napadač Munje Luka Vida ovu će sezonu pamtiti po ozljedi. No vratio se i pomogao ekipi.

Luka Vida Custom

-Sezona je bila dosta teška za nas, ali uspjeli smo se izdići iznad svega i osvojiti mjesto u sredini ljestvice. Ja sam imao ozljedu koljena, ali vratio sam se i pomogao ekipi koliko sam mogao. Dali smo sve od sebe, vjerujem da ova momčad ima potencijal i uz poneko pojačanje možemo do samog vrha – zaključio je L. Vida.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content