„BODRIMO NAŠE“ Hrvate će u Rusiji danas bodriti i navijači u Keniji!

Hrvatska zastava, kockasti dres i srce vatreno nešto je što s Hrvatima od početka Svjetskog prvenstva dijeli još jedan narod – Kenijci.

Naime, svaku utakmicu koju su odigrali Vatreni u Rusiji, navijači u Keniji su zdušno pratili i gorljivo bodrili upravo Hrvate.

Odaje nam to Angelo Vuletić, Virovitičanin koji je u Keniji već dvije godine i koji s domaćim navijačima utakmicu Vatrenih ne propušta.

Kao član Skydive Diani tima ovaj instruktor padobranstva s turistima skače iz aviona i omogućuje im nevjerojatno adrenalinsko iskustvo. Ističe da je razina uzbuđenja i stresa kad Hrvatska igra jednaka skoku s padobranom te da svaka dobra akcija naših u Rusiji zapali atmosferu do usijanja, na obali Indijskog oceana. Ondje naime, on i Kenijci prate utakmice, uz ekran pod palmama, a nazdravljaju pivom i – kokosovim vinom:

-Euforija je strašna, presretni smo kad Hrvatska zabije gol, a nakon pobjede, svi viču: naši su pobijedili i slave još danima poslije – sa smiješkom kaže Angelo, koji je za naš portal i Virovitički list ispričao i brojne druge zanimljivosti o životu u Keniji i svom neobičnom poslu.

navijači Custom

I večeras će Kenijci navijati za Hrvate, obući kockaste dresove i razviti hrvatsku zastavu te pokazati i svoje „srce vatreno“.

(www.icv.hr, mlo, foto: privatni arhiv A. Vuletić, Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content