CIGLA DO CIGLE Napreduju radovi na Domu za starije i nemoćne osobe u Virovitici

Povoljni vremenski uvjeti pogoduju građevinskoj tvrtki Prajo beton d.o.o. u nastavku radova na Domu za starije i nemoćne osobe u Virovitici. Cigla po cigla i nastaje dom vrijedan 20 milijuna kuna, dosad najveća privatna kapitalna investicija u gradu Virovitici, koju gradi obiteljska tvrtka Baturina.

radovi baturina 9

Prema riječima Marka Baturine, ravnatelja Poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Baturina“ na gradilištu se paralelno intenzivno izvode radovi na oba krila objekta, zbog čega se očekuje da bi objekt svoje korisnike mogao primiti u lipnju ili srpnju sljedeće godine.

radovi baturina 7

-I ovaj, kao i drugi građevinski objekt koji je u izgradnji, zahtjeva povoljne vremenske uvjete i zaista nam je u interesu da se završi u roku – kazao nam je Marko Baturina, dodajući kako za dom smještajnog kapaciteta za 199 osoba već sada vlada veliki interes. Sa samim početkom gradnje interes za smještaj u domu iskazalo je 150 osoba, a detaljna anketa zainteresiranosti, sa smještajnom cijenom, provest će se početkom sljedeće godine, kaže ovaj investitor.

radovi baturina 3

Prema projektu, oko 80 nepokretnih osoba bit će smješteno u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na drugom katu objekta, dok bi 119 pokretnih ili polupokretnih osoba svoj smještaj trebalo naći u prizemlju zgrade u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. (www.icv.hr, zc, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content