Ekipa “Vatreni” Rezovačke Krčevine osvojila humanitarni malonogometni turnir u Rezovačkim Krčevinama

Vijeće mjesnog odbora Rezovačke Krčevine proteklog je vikenda organiziralo humanitarni malonogometni turnir.

Na turniru je nastupilo deset ekipa, od kojih i jedna ženska momčad: Quercus, mjesni odbor Rezovačke Krčevine, “Vatreni” Rezovačke Krčevine, Virovitica, Šumarstvo Jerbić, NK Rezovac, Krčevljanke, Smolčić-Petrović i Rock and Roll.

Ekipe su bile podijeljene u dvije skupine a najbolje dvije iz svake skupine plasirale su se u polufinale.

U prvoj polufinalnoj utakmici igrali su NK Rezovac i Rock & Roll. Nakon regularnog dijela (0:0) izvodili su se penali a više koncentracije imala je ekipa Rezovca i nakon 3:2 zasluženo izborila finale. U drugoj utakmici polufinala igrali su Virovitica i “Vatreni” Rezovačke Krčevine a mladi nogometaši iz Rezovačkih Krčevina izborili su finale.

U utakmici za treće mjesto Rock & Roll poražen je od Virovitice nakon raspucavanja penala dok je u velikom finalu ekipa “Vatreni” Rezovačke Krčevine pobijedila NK Rezovac i osvojila prvo mjesto.

Za ekipu “Vatreni” Rezovačke Krčevine nastupala su djeca. Mališani su pokazali veliku borbenost a uz pomoć ponajviše svojih protivnika osvojili su turnir.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Matej Šegić, najbolji igrač bio je Ronaldo Rengel, a najbolji strijelac turnira Patrik Bazijanac.

Turnir je protekao u veselom druženju, uz obilje smijeha, ali i napetih utakmica. Po završetku turnira i nakon podjele pehara nastavljeno je druženje gostiju i učesnika turnira u Mjesnom domu, uz pjesmu, zakusku i piće.

Turnir je bio humanitarnog karaktera a sav prihod ide za pomoć Franji Sokoloviću (Franjica).

Organizator je zadovoljan atmosferom tijekom i nakon turnira te se zahvaljuje svim donatorima i sudionicima turnira.

(www.icv.hr)

[g-gallery gid=”467701″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content