FOTO: Fluentes nastupili u Virovitici u sklopu Svirke u Palači

Jedan od trenutno najtraženijih hrvatskih pop-rock sastava, grupa Fluentes nastupila je u subotu, 28. srpnja, u Virovitici. U sklopu manifestacije Svirke u Palači, koju organiziraju Turistička zajednica grada Virovitice i Klub mladih Virovitica, ovaj osječko-đakovački bend održao je koncert za pamćenje redajući svoje hitove Pusti da ljubav nosi me, Napokon, Kraj, ali i pokoju obradu blues-rock klasika. Iako postoje već nekoliko godina, Fluentes su tek lani objavili svoj nastupni album Igra čekanja, a zatim su uslijedile odlične kritike ovjenčane prestižnom nagradom Porin.

Trenutno se njihova nova pjesma Prava ljubav nalazi u vrhu službene nacionalne top liste, a grupa nema običaj često držati koncerte tako da je virovitička publika bila posebno počašćena ovim nastupom.

– Jako nas veseli da smo svirali u Virovitici, bio nam je veliki gušt. Inače ne sviramo puno koncerata, najviše zbog toga što ne živimo od glazbe. Nju stvaramo isključivo iz ljubavi, a ne zbog prihoda – otkrio nam je frontmen Goran Bošković.

svirka fluentes 2

Osim grupe Fluentes u dvorištu Palače Pejačević nastupila su i dva virovitička benda – Stringers i Ouagadougou. Oni su publiku oduševili odličnim obradama rock i indie pjesama u novom, modernijem ruhu.

Tim nastupima zaokruženo je ovogodišnje izdanje Svirke u Palači, sada već tradicionalne manifestacije koja je još jednom okupila veliki broj posjetitelja i pokazala da Virovitičani vole dobru glazbu i ljetnu atmosferu svirke pod zvijezdama. (www.icv.hr, zv)

[g-gallery gid=”470523″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content