HRVATSKA I DESETKA U SRCU Osmogodišnja Amna napravila “originalni” dres Luke Modrića

Vatreni su definitivno spojili cijelu Hrvatsku, sve ljude, i mlado i staro, bake, djedove i bebe, i svi dišu kao jedno, svi dišu za Hrvatsku. Mnogima je suza zasjala u oku nakon još jedne teške ali zaslužene pobjede i, kako reče, Drago Ćosić – sad pjevajte, veselite se, skačite i plačite. No zanimljivo je po cijeloj Hrvatskoj bilo i uoči četvrtfinala, pa tako i u Orahovici. Bilo je tu svega, svatova, prepunih kafića, gledalo se u dvorištima, vikendicama, a posebno zanimljivo bilo je u kući obitelji Osmani.

Naime, mala, osmogodišnja, Amna, iako ima svoj dres hrvatske reprezentacije, odlučila je biti kreativna i sama napraviti svoj dres Vatrenih. Uzela je flomastere, nacrtala ‘‘kockice‘‘, stavila broj deset te svoje ime:

– Htjela sam napraviti dres kao poklon našim Vatrenima, koji nas toliko usrećuju. Desetku sam izabrala jer obožavam Luku Modrića, on mi je najdraži igrač. Nije bilo teško, uzela sam flomastere i počela crtati ‘‘kockice‘‘ i sve je ispalo super – kaže Amna.

modric dres Custom

Njezin otac Muzafer ugodno se iznenadio Amninim potezom:

– Amna redovito prati svaku utakmicu reprezentacije i jako voli nogomet. Uoči utakmice protiv Rusije vidio sam da nešto sprema, donijela je jednu od svojih bijelih majica iz ormara i flomastere. Supruga i ja smo šuteći pratili što se zbiva, a kada smo vidjeli što crta, odmah smo uzeli mobitele da nam ostane za uspomenu. To je za Amnu, a posebno za nas, dres neprocjenjive vrijednosti– rekao je Muzafer i dodao da Amna nije htjela ni kupljenu zastavicu, nego je i nju sama napravila.

Amna je tako potvrdila da su ‘‘njezin‘‘ i naš Luka i sjajni “vatreni” dečki spojili sve, ujedinili svoju domovinu i već sada ju učinili ponosnom.

(www.vpz.hr, www.glas-slavonije.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content