Marija Štukar pomela mušku konkurenciju na 2. kolu općinske lige ZŠRK Pitomača

Marija Štukar pobjednica je svog sektora 2. kola općinske lige ZŠRK Pitomača. S ulovom od 5,6 kilograma pomela je redom mušku konkurenciju. – Malo sam se bojala konkurencije i kako će sve proći, ali kako je natjecanje odmicalo riba je sve bolje grizla. Oduševljena sam ukupnim ulovom i pobjedom, jer 5,6 kilograma nije baš mali ulov u doista jakoj konkurenciji – rekla je Marija Štukar dodajući kako je zadovoljna jer je pridonijela ukupnoj pobjedi svojeg društva ŠRK „Križnica“ Križnica koje je ujedno bilo i domaćin ovog natjecanja.
Na natjecanju koje se održalo na „Grabi“ u Križnici drugo mjesto ekipno zauzeo je ŠRK „Šaran“ Pitomača, a treće LU „Vidra“ Pitomača.

Pojedinačno u Sektoru A prvo mjesto zauzela je Marija Štukar, drugo mjesto Slavko Jakupec sa 5,1 kg iz LU „Vidra“, a treće Josip Kovačić sa 4,5 iz ŠRK „Šaran“. U Sektoru B prvo mjesto zauzeo je Željko Salaj sa 7,3 kg iz ŠRK „Križnica“, drugo mjesto Mladen Rakarić sa 4,9 kg iz ŠRK „Greda“ Pitomača, dok je treće mjesto pripalo Alenu Begoviću sa 4,3 kg iz ŠRK „Smuđ“ Križnica. U Sektoru C prvo mjesto osvojio je Marin Begović sa 5,1 kg iz ŠRK „Šaran“ Pitomača, drugo Marko Jug sa 4,6 kg iz ŠRK „Smuđ“ Križnica te treće Nikola Prtenjača sa 4,4 kg iz ŠRK „Greda“ Pitomača. (www.icv.hr, ml; foto: FotoBegović)
[g-gallery gid=”470044″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content