Mirko Poljanac: Koordinacija braniteljskih udruga i ove će godine zainteresiranima osigurati organizirani prijevoz u Knin

Ministarstvo hrvatskih branitelja sufinancirat će troškove autobusnog prijevoza udrugama hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata povodom obilježavanja 23. obljetnice Vojno-redarstvene operacije „Oluja“ u Kninu.

Shodno tome, Koordinacija braniteljskih udruga iz Domovinskog rata Virovitica kao i svake godine, tako i ove, osigurat će organizirani besplatni prijevoz braniteljima i članovima njihovih obitelji, ali i koliko to prilike budu dopustile i drugim zainteresiranima.
– Vjerujem da će i ove godine, kao i svake do sada odaziv naših građana biti velik – rekao nam je član Koordinacije braniteljskih udruga, ujedno predsjednik HVIDRA-e Virovitica Mirko Poljanac.

– Počeli smo prikupljati prijave za putovanje u Knin, a traju do 27. srpnja. Za sada ne znamo koliko će autobusa iz Virovitice krenuti put Kraljevskog grada, ali nadamo se da ćemo moći odgovoriti odazivu naših građana, posebno onima koji redovno odlaze na proslavu ove važne obljetnice iz Domovinskog rata, a također i proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja – rekao je Mirko Poljanac. (www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content