NA TRŽNICI POLA STOLJEĆA Baka Manda danas je proslavila 77. rođendan uz grincajg i pečenjake

Kupci na Gradskoj tržnici u Virovitici na jednom su štandu danas (subota), uz ‘grijcajg’, poriluk, rajčicu i pečenjake, usput dobili kekse i sok. Na simboličan način tako ih je počastila Manda Pavić iz Korije, simpatična prodavačica koju cijela tržnica i kupci jednostavno zovu „baka Manda“. Ona je danas, radno, uz štand, proslavila svoj 77. rođendan.

-Rođena sam 7.7., a danas slavim 77. godinu života i htjela sam počastiti sve one koji kupuju kod mene i tako im zahvaliti na povjerenju – skromno je rekla baka Manda, okružena povrćem koje je još jutros brala.

Ove godine bilježi i punih 50 godina otkako prodaje na virovitičkoj tržnici, na kojoj svakodnevno sa obitelji nudi proizvode koje uzgaja u okviru svog obiteljskog gospodarstva.

-Danas će posao na tržnici biti gotov oko jedan sat, pa ćemo oko dva taman moći na ‘feštu’. Janje je biti ispečeno za to doba, bit će to baš divna proslava u krugu obitelji kojoj se radujem – ističe slavljenica, inače majka šestero djece i unučadi koje su joj, kaže, pravi dar i s kojima će provesti ovu lijepu obljetnicu. (www.icv.hr, mlo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content