NK “MLADOST” ČAČINCI Goran Bušljeta novi je predsjednik kluba

U ŠRC “Rupa”, u Čačincima, održana je redovna izborna skupština nogometnog kluba “Mladost” na kojoj je izabrano novo vodstvo kluba. Nakon podnošenja izvješća o radu u prošloj godini dosadašnje vodstvo kluba razriješeno je dužnosti te se pristupilo izboru novog vodstva. Za novog predsjednika NK “Mladost” izabran je Goran Bušljeta.

Dosadašnji predsjednik Alen Jurenac nakon dvije godine na čelu nogometnog kluba zahvalio se na suradnji dosadašnjim članovima Uprave te igračima, a ovom prilikom je istakao kako je iznimno ponosan na ostvarene rezultate:

– Na kraju ovog mandata s ponosom mogu reći kako je nogometni klub “Mladost” upravo u ovom sazivu uprave zajedno sa našim sjajnim nogometašima ostvario najbolje rezultate u svojoj gotovo 90 godina dugoj povijesti. Uz to važno je spomenuti i brojne pokrenute projekte od kojih je najznačajniji gradnja dječjeg vrtića i uređenje Sportskog centra u Rupi, za što je od strane Ministarstva poljoprivrede odobreno gotovo šest milijuna kuna i čiju gradnju očekujemo započeti krajem ove godine. Također, uz pomoć Razvojne agencije Vidra-e pripremljen je projekt energetske obnove zgrade kluba. Na kraju, novom vodstvu koje preuzima odgovornost i obavezu vođenja kluba želim puno uspjeha u daljnjem radu, čestitam svima izabranima kojima se i u daljnjem razdoblju stavljam na raspolaganje – rekao je Jurenac.

36564958 1628821507230645 7071550781123461120 n Custom

Izvješće o radu u proteklom razdoblju podnijeli su i tajnik Saša Tir te blagajnik Mirko Štefok koja su jednoglasno usvojena.

Novoizabrani predsjednik NK “Mladost”, Goran Bušljeta zahvalio je na ukazanom povjerenju rekavši kako je čast, ali i izazov biti na čelu najbrojnije udruge na području općine.

– Nova Uprava kluba sačinjena je od bivših igrača i roditelja djece koja su u našoj školi nogometa što jasno upućuje na smjer u kojem želim da Mladost ide. Najavljene investicije promijenit će u potpunosti izgled našeg sportskog centra. Preuzevši odgovornost za vođenjem kluba koristim priliku pozvati sve da nam zajedništvom i konstruktivnim prijedlozima pomognu u radu, kako bismo u narednom razdoblju bili još bolji – rekao je između ostalog Goran Bušljeta, novi predsjednik kluba.

Izabrani su i članovi Izvršnog odbora, koji čine dopredsjednik Juraj Matešić, tajnik Saša Tir, blagajnik Filip Falat, Mario Krmpotić, Hrvoje Hečimović, Željko Periša, Alen Samardžić, Željko Milak, Stipica Bušljeta, Ivica Bušljeta, Tomislav Hečimović i Tomislav Perković. U Nadzorni odbor izabrani su Mario Samardžić, Stanko Behin i Jurica Erceg.

Na kraju skupštine nazočnima se obratio i načelnik Općine Čačinci Mirko Mališ koji je do sada davao punu potporu radu kluba:

– Podrška Općine Čačinci kao i mene osobno nastavit će se i u narednom razdoblju što među ostalim dokazuju i brojni projekti koji su započeti ili se planiraju provesti u narednom periodu. Nogometni klub Mladost je među najuspješnijim sportskim udrugama u našem širem okruženju što i nama služi na ponos. Na kraju čestitam novom vodstvu nogometnog kluba kojem želim puno uspjeha u budućem radu – istakao je načelnik Mališ.

(NK “Mladost” Čačinci – facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content