NK SUHOPOLJE Ivan Kelečić novi predsjednik, Mario Tolo vodit će momčad kao trener

NOGOMETNI KLUB SUHOPOLJE U NOVU SEZONU KREĆE S NOVOM UPRAVOM

Nastojat ćemo okupiti mlade igrače sa šireg područja naše županije. Svim mladim igračima ćemo osigurati najbolje uvjete za trening – najavio je novi predsjednik Ivan Kelečić.

Seniorska momčad nogometaša Suhopolja u protekloj sezoni po treći put za redom osvojila je naslov prvaka u I. županijskoj nogometnoj ligi.  Isto toliko odustalo se od ulaska u viši stupanj natjecanja pa momčad ostaje u dosadašnjem društvu I. županijske lige. Održana je izvanredna izborna skupština, na kojoj je izabrana nova klupska uprava. U nazočnosti članova kluba, nogometaša i gostiju za novog predsjednika izabran je Ivan Kelečić, dugogodišnji suhopoljski vratar, kineziolog i kondicijski trener koji je u nogometu od malih nogu. U upravu kluba, uz njega su izabrani dopredsjednik Mirko Kožul, tajnik Dino Dobreta, blagajnik Ante Slavić te članovi Alen Sertić, Vedran Slanac, Ante Drljević, Božidar Dumenčić i Dragan Meler.

capture2 Custom 1

PRILIKA MLADIM NADAMA

– Zahvaljujem dosadašnjoj upravi na uspješnom radu. Stavit ćemo naglasak na školu nogometa. U tom segmentu imamo podršku naše Općine, kako bi u suradnji s ostalim klubovima u Općini, najbolji mladi nogometaši bili uključeni u našu školu nogometa. Nastojat ćemo okupiti mlade igrače sa šireg područja naše županije. Svim mladim igračima ćemo osigurati najbolje uvjete za trening – najavio je novi predsjednik Ivan Kelečić.

capture3 Custom 1

Ističe kako će za sredstva koja bi trebala omogućiti kvalitetniji trening izraditi projekte i aplicirati ih na natječaje EU fondova, državnih institucija i Hrvatskog olimpijskog odbora:

– Svi uzrasti će sudjelovati u županijskim i regionalnim natjecanjima. Organizirat ćemo turnire te odlaziti na turnire u druge sredine. Na našem stadionu imamo najbolje uvjete u županiji, koje treba iskoristiti – smatra novi predsjednik kluba.

Što pak donosi trenerska križaljka?

– Školu nogometa vodit će dopredsjednik kluba Mirko Kožul, dok će trener prve ekipe biti Mario Tolo. Trenerima ćemo organizirati edukaciju u klubu, a slat ćemo ih na edukacije i u ostale sredine, kako bi podigli nivo trenerskog rada na višu razinu – najavio je I. Kelečić.

Ističe kako će momčad koja je osvojila naslov prvaka većim dijelom ostati na okupu:

– Namjeravamo vratiti naše igrače koji igraju po drugim klubovima te možemo ponovno biti među najkvalitetnijim momčadima u ligi. Što se mene tiče, moja igračka karijera ovdje će stati. Uz svoj posao i vođenje kluba za to više neću imati dovoljno vremena – rekao je novi predsjednik kluba.

OSLONAC NA DOMAĆE IGRAČE

Trener prve momčadi Mario Tolo već je spreman za pripreme za novu sezonu:

10446564 555219737923618 8031635049577437131 n Custom

– Pripreme kreću 16. srpnja. Već imamo pet dogovorenih pripremnih utakmica, a planiramo još nekoliko. Želimo stvoriti jaku domaću momčad i vratiti domaće igrače koji igraju u drugim klubovima te igrati kvalitetan nogomet, kakav se i proteklih sezona igrao u Suhopolju. Nadam se da će taj rad donijeti rezultate, a vjerujem da ćemo imati i podršku navijača – zaključuje M. Tolo.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva, facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content