POČELE PRIPREME NOGOMETAŠA PITOMAČE: Borba za vrh prvenstvene tablice

Na nogometnom igralištu u Pitomači trener Anton Pranjić okupio je svoje nogometaše, članove 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, koji su prošle sezone osvojili drugo mjesto i naslov pobjednika županijskog kupa.

Igrače je prvo pozdravio predsjednik kluba Denis Nemčević:

IMG 3656 Custom

-U novoj sezoni cilj nam je biti u vrhu lige između prvog i trećeg mjesta. Ako se ukaže prilika uključit ćemo se u borbu za naslov prvaka. U završnici kupa Hrvatske ako nas “pomazi” ždrijeb i prođemo među 32 najbolje momčadi, očekujemo dolazak renomiranog protivnika. Od te bi utakmice napravili pravi festival nogometa u Pitomači. To bi nam bila nagrada za dosadašnje uspjehe – rekao je D. Nemčević.

IMG 3672 Custom

Nakon njega ekipu su pozdravili sportski direktor Ivan Kostelac, tajnik Darko Tkalčec i trener Anton Pranjić, koji nam je rekao:

IMG 3659 Custom

-Na dispoziciji nam je ostao kompletan igrački kadar od prošle sezone. Trenutno s nama nisu Begović, Zdelar, Pintarić i Veličan, koji će se sutra priključiti pripremama. Želimo igrati kvalitetan nogomet i uživati u nogometu, boreći se za što bolji plasman. Do početka prvenstva neće biti puno slobodnog vremena. U planu je 24 aktivnosti, među kojima je sedam utakmica. Prva je već u nedjelju, 29. srpnja kada nam u goste dolazi kvalitetan županijski drugoligaš Borova – zaključio je A. Pranjić.

(www.icv.hr, mš)

IMG 3666 Custom IMG 3675 Custom IMG 3684 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content