PRIPREMNA UTAKMICA: U Slatini domaći četvrtoligaš dočekuje goste iz Rezovca

Danas (srijeda) u sklopu priprema za novu sezonu, utakmicu će odigrati nogometni klub Slatina, član 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica i županijski prvoligaš NK Rezovac.

Velike promjene dogodile su se u igračkom kadru Slatine, ekipe kojom dirigira trener Damir Pemper. Što se tiče odlazaka, klub su napustili Ciglar, Knežević, Ibričić, Borovec, Mudri, Dijanešić i Vicić, a ekipi su se pridružili Toni Hrgetić (Standard), Domagoj Jendrašić (Bratstvo), Domagoj Tušek (Standard), Dario Stjepić (Slaven Belupo – NK Koprivnica), Dominik Hodak (Suhopolje), Luka Čubelić (Suhopolje) i Domagoj Bičanić (Suhopolje). Povratnici u klub su Davor Jozić koji se vraća nakon teške ozljede te Matej Potočki i vratar Dino Radonjić. Radu s prvom ekipom priključeni su i juniori Dominik Bogati, Dorijan Bogati, Luka Šokac, Robert Lipaj, Marko Šuntić, Ivan Stjepić i Petar Stjepić.

Nogometni klub Rezovac proteklog je vikenda na domaćem terenu Lanište pobijedio Zrinski iz Nove Bukovice, u prvoj pripremnoj utakmici.

Trener Zlatko Vuković odlično je posložio momčad, a napadači su bili na visokoj razini. Gosti su poveli 0:1 ali domaći sastav ekspresno se vratio u utakmicu i golovima Babeca, Dežmarića i Krznarića osigurao pobjedu rezultatom 3:1.

Očekuje nas vrlo zanimljiva utakmica s početkom u 19:30 sati.

(www.icv.hr, ts, foto: facebook, NK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content