Vlč. Dragan Hrgić: ”Navijajmo za naše, a ne protiv Francuza”

Na nedjeljnoj jutarnjoj svetoj misi u crkvi sv. Josipa slatinski župnik vlč. Dragan Hrgić u svojoj propovijedi osvrnuo se i na fenomenalan uspjeh hrvatskih nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, te je uputio vjernicima jasnu poruku.

– Uspjeh naših nogometaša ujedinio je cijelu Hrvatsku i mnogi se sada mole da postanemo svjetski prvaci. No, mi moramo za našu državu moliti svakodnevno, ne samo danas. Danas neka naše molitve budu upućene našim reprezentativcima za koje navijamo, a ne usmjerene protiv drugih, u ovom slučaju Francuza – rekao je vlč. Dragan Hrgić zahvalivši se na do sada učinjenom, te poželio sreću našim reprezentativcima – Neka dragi Bog da snagu i požrtvovnost našim igračima, neka budu kao i do sada ponizni i jedinstveni, a izborniku neka podari mudrost da ih vodi kao i do sada.

Dio vjernika je na jutarnju misu došao sa simbolima naše reprezentacije, te su se fotografirali sa župnikom za uspomenu na ovaj veličanstveni dan. Na svetoj misi nazočio je i predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, Miran Janečić. (www.icv.hr, ADF, Foto: AB i HH)