Subvencioniranje udžbenika za prvi razred Srednje škole Stjepana Sulimanca, u Pitomači

Temeljem Sporazuma Općine Pitomača i Srednje škole Stjepana Sulimanca, ove školske godine svi učenici koji upišu prvi razred u pitomačkoj srednjoj školi ostvaruju pravo na subvenciju za kupnju udžbenika i školske opreme od Općine Pitomača u iznosu od 300 kuna.

Na taj način Općina Pitomača želi olakšati roditeljima čija djeca prvi put upisuju prvi razred srednje škole. Isplata subvencije od 300 kuna će biti krajem kolovoza nakon što završe svi upisni rokovi.

Srednja škola Stjepana Sulimanca jedna je od najmodernijih i najboljih srednjih škola u Republici Hrvatskoj, čiji učenici uče u suvremenim prostorima i najmodernijim metodama, a model obrazovanja srednje škole u Pitomači poslužio je kao model za reformu strukovnog obrazovanja u cijeloj državi.

Općina Pitomača će isplatom 300 kuna za kupnju udžbenika i školske opreme pomoći učenicima i roditeljima da se lakše pripreme za početak školske godine i time im olakšati polazak u ovu modernu školu. Osim toga, i ove školske godine pripremljeni su za pitomačke srednjoškolce programi međunarodne razmjene, brojna putovanja i stručne ekskurzije.

(pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content