U Ćeralijama održan 7. Memorijalni nogometni turnir ”Zuza-Angel”

Na novouređenom igralištu u Ćeralijama proteklog je vikenda odigran 7. Memorijalni nogometni turnir ”Zuza-Angel” u spomen na preminule članove nogometnog kluba Ćeralije, igrača Franju Jozića-Zuzu i trenera Angela Tomića.

Na turniru su nastupile četiri momčadi: NK Ćeralije, NK Voćin, NK “Hrvatski sokol” Podgorci i NK “Munja” Veliki Rastovac. Prije početka turnira predstavnici Uprave NK Ćeralije, igrači i obitelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobovima preminulih članova.

Turnir je započeo u 13 sati, a nakon završetka nogometnog dijela turnira, te podijele pehara i zahvalnica, druženje je nastavljeno u prostorijama Hrvatskog doma u Ćeralijama.

Pobjednik 7. Memorijalnog turnira je NK Voćin koji je u finalu pobijedio domaćina NK Ćeralije 2:0 dok je treće mjesto osvojila ekipa NK “Hrvatski sokol” Podgorci, a četvrto NK “Munja” Veliki Rastovac.

Prema riječima predsjednika NK Ćeralije, Mike Tomića, klub u novom dijelu prvenstva ima cilj osvojiti 1. mjesto i plasirati se u 1. županijsku nogometnu ligu VPŽ. Ekipa je ostala na okupu uz nekoliko pojačanja.

– Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima turnira koji su se odazvali i uveličali slavlje, a ne treba zaboraviti ni suce koji su dali svoj doprinos, a to su Siniša Ličinić, Mario Lončar, Mario Hrženjak, Zoran Stojnović i Nikola Kristić – zahvala je Uprave NK Ćeralije.

Pokrovitelj turnira bila je Općina Voćin, a organizator je Nogometni klub Ćeralije.

(www.icv.hr, adf, dj, foto: D. Jozić)

[g-gallery gid=”470719″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content