U Slatini održan redovni godišnji izvještajni Sabor UDVDR Podružnice Virovitičko-podravske županije

Podružnica Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije održala je jučer u Vatrogasnom domu u Slatini redovni godišnji izvještajni Sabor .

Nakon ustanovljenja kvoruma, izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2017. godinu iznio je predsjednik udruge Josip Nemec. Predsjednik je iznio i plan rada u tekućoj godini, kao i financijski plan. Svi izvještaji i planovi su usvojeni jednoglasno.

Na kraju skupštine nazočnima su se obratili gosti i predstavnici udruga iz Domovinskog rata s područja Virovitičko-podravske županije. Tako su se nazočnima, između ostalih, obratili zamjenik virovitičko-podravskog župana Darko Žužak, predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a VPŽ i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje VPŽ Mato Bubaš, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje grada Slatine Ilija Nikolić, pročelnik u Gradskoj upravi Grada Slatine Krunoslav Šarabok…

Zamjenik župana VPŽ Darko Žužak pohvalio je rad udruge, te naglasio kako su im vrata Županije uvijek otvorena.

Mato Bubaš u svom je govoru pohvalio rad udruge, ali i istaknuo kako je potrebna bolja koordinacija svih braniteljskih udruga koje djeluju na području županije kroz Odbor za hrvatske branitelje VPŽ kojem je na čelu.

36708866 1879530188735599 7415468517824135168 n Custom

Na Sabor UDVDR Podružnice Virovitičko-podravske županije bio je pozvan ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, ali zbog neizostavnih poslova u Ministarstvu nisu bili u mogućnosti prisustvovati, te su iz Ministarstva uputili pismo koje je pročitao predsjednik UDVDR Ogranak Voćin Darko Božičković:

”Vezano uz pozivnicu upućenu ministru Tomi Medvedu i pomoćniku Nanadu Križiću, radi nazočnosti na redovnom godišnjem izvještajnom Saboru UDVDR Podružnice Virovitičko-podravske županije molimo da opravdate nedolazak zbog ranije dogovorenih obaveza. Upućujemo vam čestitke za dosadašnji rad udruge koja je partner u radu Ministarstva sa hrvatskim braniteljima. Žalimo vam uspješan rad, te zdravlje svim članovima udruge” – u potpisu Nenad Križić, pomoćnik ministra hrvatskih branitelja.

Uoči održavanja Sabora, članovi UDVDR Podružnice Virovitičko-podravske županije i njenih ogranaka, uz nazočnost zamjenika virovitičko-podravskog župana Darka Žužaka i predsjednika udruge Josipa Nemeca, položili su cvijeće i upaljene lampione kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Parku 136. slatinske brigade.

(www.icv.hr, ADF)

[g-gallery gid=”467115″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content