VIROVITICA “UTRPALA” GRANIČARU ŠEST ZGODITAKA Angelo Bernardo Radović postigao hat-trick u svojoj prvoj seniorskoj utakmici

U Okrugljači su prvu ovosezonsku pripremnu utakmicu odigrali domaći županijski prvoligaš Graničar i nogometaši Virovitice, članovi 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Nakon nekoliko prilika gosti su poveli zgoditkom Denisa Kovača, kojemu je lijepo asistirao Rok Horaček. Domaći vratar Mihael Mudrovčić u nekoliko navrata spasio je domaću momčad od sigurne kapitulacije.

U jednoj kontri najbolji strijelac domaćeg sastava i prve županijske lige Karlo Petrinić svojim zgoditkom je poravnao rezultat.

U drugi dio gosti iz Virovitice ušli su u osjetno pomlađenom sastavu. Na terenu su bila samo dva seniora, vratar Filip Buđak i Slaven Marković dok su sve ostalo bili juniori, koji su pokazali svoju kvalitetu.

Zgodicima Angela Bernarda Radovića i Gabrijela Palčića Virovitičani su ponovno u prednosti rezultatom 3:1.

Sredinom drugog dijela sudac Leo Majstorović pokazao je na kazneni udaraca za goste. Slaven Marković ga nije iskoristio, a domaći vratar Mihael Mudrovčić nepotrebno prigovara sucu, zbog čega je isključen.

Virovitica koristi brojčanu nadmoć i u nastavku susreta postiže još tri zgoditka – dva Angelo Bernardo Radović i još jednog Gabrijel Palčić, te pobjeđuje rezultatom 6:1.

Angelo Bernardo Radović je tako u svojoj prvoj seniorskoj utakmici postigao hat-trick, čime je pokazao da se na njega može ozbiljno računati, a tu je još niz mladih kvalitetnih igrača, što je navuklo osmjeh na lice njihovog trenera Samuela Spudića, dok se Graničar do početka lige treba kadrovski osnažiti.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”469729″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content