1. ŽNL: Suhopolje “palo“ u Čačincima, četiri pobjede gostiju

Početkom pripremnog razdoblja u Čačincima su pripremnu utakmicu odigrali domaća Mladost i Suhopolje. Ta je utakmica završila rezultatom 2:2. U nedjeljnom prvenstvenom susretu gosti su već u desetoj minuti poveli zgoditkom svog “najjačeg” igrača Ivana Ibriksa. U nekoliko navrata gosti su imali priliku povećati prednost i osigurati pobjedu. U jednom od napada Ivan Egri je postigao zgoditak ali su ga suci poništili zbog nedozvoljenog položaja, s čime se gostujuća momčad nije složila. Nakon odmora, domaća momčad ulazi u igru na “sve ili ništa” i to im se isplatilo. U 65. minuti Toni Ramić je poravnao rezultat, a u 84. minuti pobjedonosni zgoditak je postigao Vlado Maršić.

-U prvom dijelu smo trebali „prelomiti“ utakmicu, ali smo bili neefikasni. Domaća momčad je iskoristila naše pogreške i došla do pobjede – rekao je trener Suhopolja Mario Tolo.

-Svi moji igrači su ostavili srce na terenu, što je rezultiralo s tri osvojena boda – presretan je bio trener Mladosti Velimir Tresk.

Mladost Čačinci – Suhopolje 2:1
Igrač utakmice: Vlado Maršić

U Četekovcu su se sučelile dvije momčadi koje su u prvom kolu ostale bez bodova, domaći Dinamo i Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Gosti su bili umješniji i već do odmora su imali dva zgoditka prednosti. Zgoditke su postigli Nikola Kristić i Zvonimir Juhas. U nastavku su domaći uspjeli samo ublažiti poraz. Zgoditak iz kaznenog udarca u 65. minuti postigao je Darko Kokoška.

Dinamo Četekovac – Bratstvo Gornje Bazje 1:2
Igrač utakmice: Tino Habijanić

U Voćinu je domaća momčad ugostila Mikleuš. Terensku inicijativu su imali gosti, ali su domaći igrači bili konkretniji u realizaciji što se vidi na konačnom rezultatu. Voćin je poveo zgodicima Slobodana Simonovića i Emanuela Jakovića, dok je pred kraj susreta gol za goste postigao Josip Jančić.

-Slobodan Simonović nam je ključni igrač. Bez njega smo izgubili na gostovanju od Podravca. Danas, s njim u sastavu, mi smo odigrali puno bolje i osvojili smo prve bodove – zadovoljan je bio Ivica Ević, trener Voćina.

Voćin – Mikleuš 2:1
Igrač utakmice: Slobodan Simonović

Nakon poraza na gostovanju u Suhopolju, Slavonija iz Sladojevaca ostala je bez bodova i na domaćem terenu u susretu s Podravcem iz Sopja. Gosti su poveli u 16. minuti zgoditkom Mihaela Tomaševića. Nakon tri minute rezultat je poravnao Sanjin Gumbarević. U drugom dijelu gosti su u fer i korektnoj utakmici potvrdili svoju kvalitetu zgoditkom Renata Karačića u 54. minuti.

Slavonija Sladojevci – Podravac Sopje 1:2
Igrač utakmice: Renato Karačić

Rezultati: Graničar Okrugljača – Rezovac 0:1, Lukač 05 – Sloga Zdenci 1:0, Mladost 1930. Čađavica – Bušetina 1947. 1:4, Mladost Čačinci – Suhopolje 2:1, Slavonija Sladojevci – Podravac Sopje 1:2, Voćin – Mikleuš 2:1 i Dinamo Četekovac – Bratstvo Gornje Bazje 1:2.

Capture Custom 4
znsvpz.hr

U trećem kolu se sastaju: Suhopolje – Dinamo Četekovac, Sloga Zdenci – Mladost 1930. čađavica, Bušetina 1947. – Voćin, Mikleuš – Slavonija Sladojevci, Podravac Sopje – Mladost Čačinci, Bratstvo Gornje Bazje – Graničar Okrugljača i Rezovac – Lukač 05.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content