1. ŽNL: U Rezovcu gostuje Lukač 05, Podravac iz Sopja dočekuje čačinačku Mladost

Treće kolo prve županijske nogometne lige u subotu, 1. rujna u 17 sati otvaraju na stadionu “Park” Suhopolje i Dinamo iz Četekovca. “Grofovi” su u proteklih pet dana odigrali dvije teške utakmice. U obje su poraženi. Nakon prvenstvenog poraza u Čačincima, na domaćem terenu izgubili su u pretkolu Kupa Hrvatske od Kurilovca, tek nakon produžetaka. Trener Suhopolja Mario Tolo smatra da Suhopolje kreće u novu seriju pobjeda.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 2. rujna također u 17 sati. U Rezovcu domaći sastav dočekuje Lukač 05. Obje ekipe dosad su uknjižile šest bodova. Gledalište će biti dobro popunjeno, jer je to susret momčadi s vrha tablice.

Slično će biti u Novoj Šarovki gdje se igra još jedan susret neporaženih momčadi, „domaćeg“ Podravca iz Sopja i Mladosti iz Čačinaca.

Sloga iz Zdenaca tek će u trećem kolu igrati na svom terenu. Nakon početnih minimalnih poraza pokušat će osvojiti prve bodove u susretu s Mladosti 1930. iz Čađavice.

Mikleuš će pokušati doći do prva tri ovosezonska boda u susretu sa Slavonijom iz Sladojevaca, koja je također bez bodova.

U Bušetini gostuje čvrsta momčad Voćina.

U Gornjem Bazju, na stadionu Školski vrt, igra se susjedski derbi između domaćeg Bratstva i Graničara iz Okrugljače.

Parovi trećeg kola:

Suhopolje – Dinamo Četekovac, Sloga Zdenci – Mladost 1930. Čađavica, Bušetina 1947. – Voćin, Mikleuš – Slavonija Sladojevci, Podravac Sopje – Mladost Čačinci, Bratstvo Gornje Bazje – Graničar Okrugljača i Rezovac – Lukač 05.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content