15. Memorijal ”Marijan Biondić – Švabo” u Čačincima, revijalnu utakmicu odigrale legende čačinačkog nogometa

U organizaciji Nogometnog kluba Mladost Čačinci održan je 15. Memorijalni turnir posvećen svom tragično preminulom nogometašu, legendi čačinačkog nogometa Marijanu Biondiću – Švabi. Memorijal su činile dvije utakmice i to prijateljska između domaće Mladosti i Slavonije iz Sladojevaca. Domaćin je slavio s uvjerljivih 7:1 a pogotke su postigli Toni Ramić i Dario Periša po 2 te Ivan Jukić, Ivan Buneta i Stipe Čavić.

1308memorijalcacinci 4 Custom

Prava atrakcija za sve ljubitelje nogometa u Čačincima bila je revijalna utakmica Crvenih i Plavih za koje su nastupili nekadašnji igrači Mladosti. Tako su za Plave nastupili Hećimović, Anđelić, Perković, Jurlina, Samardžić, Liović, Ličinić, Bušljeta S., Tresk, Bušljeta G., Jerbić i Pleša, dok su za Crvene istrčali Nikšić, Zubak, Šafranko, Matešić, Jusup, Babac, Kelava, Ramić, Vujić, Lokner, Grbić i Jambrešić.

1308memorijalcacinci 3 Custom

Utakmica je završila s miroljubivih 0:0, a Crveni su na kraju slavili nakon jedanaesteraca rezultatom 5:4 uz napomenu da je posljednji udarac obranio neuništivi Josip Nikšić. Bilo je prekrasno vidjeti sve ove sjajne nogometaše na jednom mjestu koji su godinama svojim zgodicima i potezima uveseljavali čačinačku nogometnu i sportsku publiku:

1308memorijalcacinci 2 Custom

-I ove godine odali smo dužno poštovanje legendi čačinačkog nogometa Marijanu Biondiću Švabi, tragičnom preminulom velikom čovjeku i sportašu. Upravo zbog Marijana smo se i mi, nekadašnji igrači, njegovi suigrači okupili i odigrali revijalnu utakmicu kako bi mu i na taj način odali počast i dužno poštovanje. Hvala svim sudionicima memorijala, hvala sucima i publici koja je došla podržati ovaj za nas važan i vrijedan događaj – rekao je predsjednik Mladosti Goran Bušljeta.

1308memorijalcacinci 6 Custom

Sve utakmice memorijala odsudila je trojka Siniša Ličinić iz Orahovice, Luka Pastulović iz Nove Bukovice te Josip Vajnhal iz Sladojevaca.

(www.icv.hr, vg)

1308memorijalcacinci 7 Custom 1308memorijalcacinci 1 Custom 1308memorijalcacinci 5 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content