4. LIGA BJ-KC-VT Papuk deklasirao Viroviticu i najavio sjajnu sezonu, odličan pogodak Čavića

U Orahovici je ovog vikenda odigran županijski derbi 1. kola 4. lige BJ-KC-VT između domaćeg Papuka i Virovitice. Papuk je od prve minute pokazao da je trenutno puno bolja momčad, nizao je prigodu za prigodom, pogađali su vratnice i grede, ali na kraju i poentirali preko Ninčevića, Vukovića i Čavića koji je sjajno pogodio iz slobodnog udarca:

-Što reći, nego od srca čestitati igračima na ovoj predstavi koju su prikazali. Potpuno smo nadigrali protivnika u prvom dijelu susreta, trebali smo zabiti i puno više pogodaka, a s druge strane Virovitica nije stvorila ozbiljnu prigodu. U drugom dijelu susreta smo rutinski odradili posao i mirno priveli utakmicu kraju – rekao je trener Papuka Darko Krsnik, a na pitanje koga bi izabrao za igrača utakmice izjavio je:

-Najradije bih rekao da je to cijela momčad jer svi su odigrali odlično. Ako već moram nekoga izdvojiti, onda je to naš veznjak Domagoj Ninčević – zaključio je Krsnik.

Za veznog igrača Papuka ovo je bila velika pobjeda:

Odigrali smo jako dobro, u obje faze igre smo djelovali sigurno, a da je bilo malo više preciznosti bilo bi i više pogodaka u mreži Virovitice, no svejedno ovo je velika pobjeda i sjajan ulazak u prvenstvo – rekao je Domagoj Ninčević.

Član uprave Papuka Miroslav Jockov također je zadovoljan pobjedom:

– Bila je ovo istinska dominacija naše momčadi protiv jednog dobrog protivnika. Svaka čast dečkima, vjerujem da je ovo početak jedne sjajne sezone – poručio je Jockov.

Iz tabora Virovitice bilo je vidljivo razočaranje, ne toliko rezultatom, nego više igrom i pristupom:

-Zaslužena pobjeda domaće momčadi. Naša momčad je odigrala jako loše – izjavio je nakon utakmice Michael Mikolčić, tajnik NK Virovitice.

Na kraju, Virovitičani moraju biti zadovoljni sa samo tri primljena zgoditka.

-U prvom dijelu domaći igrači su mogli voditi i 6:0. Na kraju možemo biti zadovoljni sa samo tri primljena zgoditka – rekao je nogometaš Virovitice Milorad Šipka dok je vezni igrač Slaven Marković objasnio kako je cijela ekipa podbacila:

-Ovakvom igrom nismo mogli ni postići bolji rezultat.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content