4. LIGA BJ-KC-VT Virovitica na domaćem terenu dočekuje Mladost iz Kloštra Podravskog

U subotu, 1. rujna u 2. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica snage na terenu će odmjeriti ekipe NK Virovitice i NK Mladosti iz Kloštra Podravskog. Dječaci s Vegeške na domaćem terenu u 17 sati dočekuju kloštranske „Apostole“. Sve u svemu bit će to vrlo zanimljiv dvoboj koji vrijedi pogledati.

Mladost je prošlu subotu pobijedila Garić i u novu sezonu ušla s tri boda.

– Znamo da nas čeka teška utakmica. Pogotovo jer Virovitica u prvom kolu nije došla do pozitivnog rezultata. Mi smo prvo kolo dobili i planiramo nastaviti s pozitivnim rezultatima. Znamo njihove kvalitete te stvarno očekujem jednu pravu utakmicu. Nemamo baš pozitivnih iskustva s njima, ali se nadamo da će se sutra to prekinuti – rekao je trener NK Mladosti Ivan Presečan.

Ekipa Virovitice je u županijskom derbiju izgubila od Papuka i u novu sezonu startala bez bodova.

– Nakon poraza od Papuka, pokušali smo popraviti kroz trening stvari koje nismo tamo dobro odradili. Respektiramo gostujuću momčad Kloštra za koju znamo da su kvalitetni s nekoliko odličnih pojedinaca i odličnim mladim trenerom. Naša prednost je ta što igramo na domaćem terenu. Spremni smo ih dočekati i odigrati jednu mušku utakmicu. Nadamo se prvim bodovima i da ćemo s tom domaćom pobjedom podići samopouzdanje – rekao je trener NK Virovitice Samuel Spudić.

(www.icv.hr, ip, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content