4. LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA Nakon poraza Slatine u Predavcu Pemper najavljuje pobjedu u drugom kolu

U posljednjem susretu prvog kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Slatine su gostovali u Predavcu kod Dinama. U početnim minutama gosti su se bolje snašli, što koristi Domagoj Jendrašić i postiže zgoditak. Slatina u 11. minuti vodi 1:0. Težak, vodom natopljen teren onemogućavao je tečnu igru, a s druge strane bio je opasnost za ozljede.

Domaći igrači dugim loptama dolaze do gostujućeg gola i u dvadeset petoj minuti izjednačavaju rezultat zgoditkom Josipa Piragića.

U tom trenutku zbog ozljede igru napušta gostujući napadač Toni Hrgetić. To je poremetilo igračku koncepciju gostujućeg trenera Damira Pempera. Slatinčani igraju sve lošije i početkom drugog dijela, u 49. minuti Josip Gegić postiže pobjedonosni zgoditak za Dinamo.

-Unatoč ovom porazu i ozljedama igrača, u idućem kolu na domaćem terenu idemo po pobjedu. U goste nam dolazi nova momčad u ligi, Čazma. Protivnik kojeg ne poznajemo, ali ćemo dati sve od sebe, kako bi osvojili tri boda – na kraju je rezimirao trener Slatine Damir Pemper.

Dinamo Predavec – Slatina 2:1
Igrač utakmice: Matej Kupres

U drugom kolu Virovitica na svom terenu dočekuje Mladost iz Kloštra Podravskog, Slatina ugošćuje Čazmu. Orahovački Papuk putuje u Ferdinandovac. Pitomača na svom terenu igra susjedski derbi s Graničarom iz Đurđevca.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content