4. LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA Papuk pregazio Viroviticu, Pitomača donijela bod iz Bereka

U prvom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, u Orahovici je odigran županijski derbi. Domaći Papuk u svim elementima igre nadvisio je goste iz Virovitice pobijedivši ih rezultatom 3:0. Sva tri zgoditka su postignuta u prvom dijelu. Strijelci su nakon pogrešaka gostujuće obrane bili Domagoj Ninčević u 15, Ivan Vuković u 33. i Marin Čavić u 45.minuti.

Pitomača je gostovala na uvijek neugodnom terenu u Bereku. Proljetos su tamo ostali bez sva tri boda izgubivši 1:0. Malo igralište, na koje su domaći igrači navikli, velika je prepreka gostujućim momčadima. Nogometaši domaćeg Tomislava u igru su ušli izuzetno motivirani, fanatično se boreći za svaku loptu. S druge strane Pitomačani nisu pokazali svoju kvalitetu. Odigrali su daleko ispod svojih mogućnosti ne stvorivši niti jednu ozbiljniju priliku za zgoditak. U nekoliko navrata gostujući igrači su izbacivali loptu sa same linije gola.

-Možemo biti zadovoljni osvojenim bodom, jer smo odigrali daleko ispod svog renomea. Svi smo podbacili uključujući i mene kao trenera. Vjerujem da nam se neće ponoviti ovako loš pristup igri. Već u srijedu gostujemo u Beletincu u susretu pretkola završnice kupa.Ne smijemo odigrati ovako loše – rekao je nakon utakmice Anton Pranjić, trener Pitomače.

Igrač utakmice: Matija Miloš

Slatina svoju utakmicu s Dinamom u Predavcu igra danas (nedjelja) u 17,30 sati.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content