DOBITNICI JAVNIH ŽUPANIJSKIH PRIZNANJA Nagrađene institucije, udruge i pojedinci koji su ostavili trag na području županije

Županijska skupština danas (petak) na svečanoj sjednici dodijelila je javna priznanja institucijama, pojedincima, klubovima i društvima koja su svojim trudom, znanjem i radom ostavili trag na području županije.

Zlatna plaketa, kao najviši izraz priznanja za izuzetne zasluge i doprinos općem napretku, razvoju i ugledu Virovitičko-podravske županije, uručena je potpredsjedniku Vlade RH i ministru poljoprivrede Tomislavu Tolušiću. Godišnje nagrade dobili su Robert Romić za iznimne rezultate i doprinos razvoju poduzetništva, Seoski turizam „Zlatni klas Otrovanec za iznimne rezultate i doprinos razvoju seoskog turizma i Hrvački klub Slatina za izniman doprinos i rezultate u razvoju športa.

Povelju zahvalnosti dobili su Osnovna škola Mikleuš, Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, DVD Dolci,Osnovna škola Petra Preradovića Pitomača, Školsko športsko društvo Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice, Županijski nogometni klub Virovitica,Vesna Haluga, Udruga za Down sindrom Virovitičko-podravske županije, Udruga osoba sa intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Gradska glazba Virovitica, Kuglački klub Slatina, Državni arhiv Virovitica, Pitomačka Pivovara, Radivoje Rekić, Miljenko Brekalo i Lovačka udruga “Jelen” Noskovci, dok je Povelja humanosti dodijeljena Vanji Smojver.

Javna priznanja dobitnicima uručili su predsjednik županijske skupštine Miran Janečić i župan Igor Andrović, a u ime nagrađenih na priznanjima je zahvalila generalna konzulica RH u Mađarskoj Vesna Haluga.

– Iznimna mi je čast što vas mogu pozdraviti u ime svih nas danas nagrađenih i zahvaliti što ste nas prepoznali kao ljude koji su svatko na svoj način pridonjeli našoj Virovitičko-podravskoj županiji – poručila je V. Haluga. (www.icv.hr, ml; foto: M. Rođak)
[g-gallery gid=”476879″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content