FOTO: Jeansi i Vigor rasplesali mnogobrojne Virovitičane na uvodnoj večeri ovogodišnjeg Rokova

Čast i zadovoljstvo da prvi stupe na glavnu pozornicu ovogodišnjeg Rokova pripala je poznatoj virovitičkoj glazbenoj grupi “Jeans”. Ovaj mladi virovitički sastav u kojem sudjeluju Filip Hrvoić, Ivan Mandić, Josip Dvorski, Filip Vujasin i Tomislav Dumenčić aktivno radi oko 5 godina, ima bogato iskustvo na mnogobrojnim koncertima, ali i raznim proslavama. To se potvrdilo i u nedjelju 12. kolovoza kada su mnogobrojnim rock i pop uspješnicama razveselili i rasplesali mnogobrojnu publiku, te je dobro pripremili za nastup njihovih starijih kolega, osječke grupe “Vigor” koja je bila vrhunac večeri.

[g-gallery gid=”473086″]

Njihovi hitovi poput “Još fališ”, “Da sam ja on”, “Divna” i ostale poznate su svakom uhu, a vrlo dobra izvedba i zanimljiv pristup nije razočarao mnogobrojne virovitičane, od onih mlađih do onih starijih koji ovaj sekstet zasigurno svrstavaju u svoje omiljenije grupe. Grupa Vigor se profesionalno vinula na hrvatsko glazbeno nebo obradom jedne grčke pjesme, a zadržala se svojim predanim radom, dobrim odabirom pjesama, ljubavlju i zalaganjem članova banda.

MG 6965

Naravno, sve je to prepoznala i virovitička publika koja im je na koncertu pružila maksimalnu podršku. Njihov je odabir rock u pop maniru, što je unazad desetak godina nađlo vrlo dobro tlo na području Lijepe naše. U svakom slučaju ovaj odličan koncert bio je i odličan uvod u koncerte koji će se idućih dana odvijati povodom Rokova na glavnoj gradskoj pozornici. (www.icv.hr, bs, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”473094″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content