FOTO Slatina u posljednjoj pripremnoj utakmici svladala Slogu s 3:0

U posljednjoj pripremnoj utakmici prije početka nogometne sezone 2018./2019. NK Slatina svladala je NK Slogu iz Koprivničkog Ivaneca sa 3:0. Utakmica je igrana na glavnom terenu stadiona Antuna Tone Butorca po sparnom i vrućem vremenu, što je igračima obje ekipe na terenu dodatno otežavalo igru. No, slatinske mlade nade pokazale su bolju kvalitetu i zasluženo pobijedile.
– Do ove posljednje pripremne utakmice imali smo tridesetak aktivnosti i s obzirom na situaciju kakva je prije, prezadovoljan sam odazivom i radom igrača, što sam im danas i rekao u svlačionici. Današnja utakmica je dosta solidno izgledala, ali možemo mi to i bolje. Nedostajao nam je malo Bubaš u vrhu napada, koji je bio odsutan zbog ozlijede, ali s obzirom na vruće i teško vrijeme, zadovoljan sam – rekao nam je poslije utakmice trener NK Slatine Damir Pemper.
NK Slatina u nedjelju, 26. kolovoza, gostuje kod NK Dinama iz Predavca u prvoj utakmici nove nogometne sezone 4. HNL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.
– S ovom ekipom imamo izjednačen rezultat. U prvoj utakmici, kod kuće, dobili smo ih 4:1, a u gostima smo izgubili 3:1. Ta utakmica u gostima, po rezultatu, nije bila pravi pokazatelj stanja na terenu. Mi smo tu utakmicu, po stvorenim prilikama, trebali dobiti, a i sam njihov trener je na kraju te utakmice rekao da su imali puno sreće.
Mislim da imamo velike šanse da uzmemo sva tri boda u Predavcu – najavio je pobjedu trener Pemper i dodao kako bi ovoj pomlađenoj ekipi NK Slatine prva ovosezonska pobjeda bila izuzetno važna te da bi to bio velik stimulans samopouzdanju njegovih igrača.
(www.icv.hr, adf)
[g-gallery gid=”474972″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content