FOTO U Sopju održan 14. Memorijal ”Zlatko Karafa”

Jučer je u Sopju, u organizaciji Općine Sopje i nogometnog kluba Podravac održan 14. Memorijalni nogometni turnir ”Zlatko Karafa”.

Prije početka turnira Organizacijski odbor Memorijala položio je vijence na posljednjem počivalištu poginulog hrvatskog branitelja Zlatka Karafe, na sopjanskom mjesnom groblju ispred spomenika ”Zdenac života” u središtu Sopja, u čast svim poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu, te povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

IMG 9903 Custom

U sklopu Memorijala održana je sveta misa koju je predvodio velečasni Augustin Tašić nakon koje je započelo nogometno natjecanje.

Prvo mjesto pripalo je domaćinu Podravacu iz Sopja, druga je bila ekipa NK Dinama iz Josipova, treći nogometaši NK “Standard” Šarovka, a četvrto mjesto zauzeli su nogometaši HNK Grabić.

IMG 9953 Custom

Priznanja najuspješnijim momčadima i pojedincima, kao i zahvalnice za sudjelovanje, uručili su načelnik općine Sopje Berislav Androš, brat poginulog Zlatka u čiju se čast ovaj Memorijal i održava Ivan Karafa, te predsjednik NK Podravca Mato Marković. Najbolji igrač turnira bio je Matej Androš (NK Dinamo), najbolji strijelac Goran Kizivat (NK Podravac), a najbolji golman bio je Danijel Bošnjak (NK Podravac). Najbolji potez turnira bio je onaj u izvedbi nogometaša NK Podravac, Matea Jerešića.

Događaj su uveličali članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije ”Glasnici istine” istrčavši dionicu od Slatine do Sopja.

(www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli, ar)

[g-gallery gid=”471885″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content