FOTO Zaslužnima za razvoj općine Suhopolje uručena Javna općinska priznanja

U okviru svečane sjednice, predsjednica Općinskog vijeća Općine Suhopolje Zorica Hegedušić i načelnik općine Siniša Horvat zaslužnim poduzećima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim te fizičkim osobama, koji su znatno pridonijeli razvoju općine Suhopolje, dodijelili su Javna općinska priznanja.

Zlatne plakete “Grb općine Suhopolje” dodijeljene su:

Tvrtki Virkom d.o.o. – za dugogodišnju uspješnu suradnju i doprinos u realizaciji projekta aglomeracija Suhopolje, Radivoju Rekiću – za iznimne rezultate ostvarene na natjecanjima u oranju i promicanju općine Suhopolje, Pavlu Fettu – za cjeloživotni doprinos u promicanju i razvoju nogometa u Suhopolju te posmrtno Martinu Fuksu – za cjeloživotni doprinos u promicanju i razvoju nogometa u Suhopolju – „Legenda sportskog Suhopolja“.

Srebrne plakete „Grb općine Suhopolje“ dodijeljene su:

Domu za odrasle osobe Borova – za dugogodišnju uspješnu suradnju i doprinos u području socijalne skrbi, Nogometnom klubu “Plavi” – povodom 40. godišnjice rada i djelovanja za doprinos u razvoju i promicanju sporta te Antonu Juranu – za doprinos u društveno-političkom životu općine Suhopolje.

Zahvalnice su dobili:

Darko Mikulčić – za doprinos u promicanju i razvoju poljoprivrede, Ivan Kulaš – za doprinos u promicanju i razvoju društvenog rada u Mjesnom odboru Pčelić, Ivana Vanjhal – za doprinos u radu frizerske struke i promicanju obrtništva, Ivana Peradinović – za doprinos u radu u Kulturno-umjetničkoj udruzi „Suhopolje“, Dragutin Lazarus – za dugogodišnji nesebičan rad u vatrogastvu, Mirko Mitrovac – za nesebičan rad u vatrogastvu, Mario Sertić – za doprinos i unaprjeđenje rada Mjesnog odbora Pepelane, Željko Majetić – za doprinos u radu Mjesnog odbora Pepelane, Gordana Krnjak – za doprinos u razvoju i radu Udruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Općine Suhopolje, Vanessa Maurović – za promicanje umjetničko-plesnih vrijednosti među mladima i Noa Sever – za promicanje umjetničko-plesnih vrijednosti među mladima.

U ime svih laureata Općini Suhopolje na dobivenim je priznanjima zahvalila direktorica Virkoma d.o.o. Margareta Ptiček.

(www.icv.hr, zc)

[g-gallery gid=”472497″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content