Objavljen javni poziv za dodjelu sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekta na regionalnoj i lokalnoj razini za 2018. godinu

Objavljen je Javni poziv za dodjelu sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekta na regionalnoj i lokalnoj razini za 2018. godinu.

Za korištenje bespovratnih sredstava mogu se kandidirati jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravne osobe u većinskom vlasništvu ili suvlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i ustanove čiji su osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, a koje imaju sklopljen Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz fondova EU.

Uvjeti i kriteriji za dodjelu sredstava Fonda, prihvatljiva područja sufinanciranja, iznosi sufinanciranja, način podnošenja zahtjeva te ostali bitni elementi za dodjelu sredstava Fonda utvrđeni su u Javnom pozivu za dodjelu sredstava Fonda i Uputama za korisnike, koji su, kao i svi potrebni obrasci za podnošenje zahtjeva,  dostupni na web-stranici Ministarstva u rubrici Javni pozivi i natječaji. Raspoloživi iznos sredstava koji se dodjeljuje u postupku javnog poziva je 200.000.000,00 kuna.

Zahtjevi za dodjelu sredstava Fonda će se zaprimati od 16. kolovoza 2018. do iskorištenja sredstava planiranih za 2018. godinu, a najkasnije do 15. prosinca 2018. (razvoj.gov.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content