Počele pripreme rukometaša Viro Virovitice

Damir Vašarević, trener rukometaša Viro Virovitice, na atletskoj stazi u bivšoj virovitičkoj vojarni okupio je svoje igrače. Uz trenera, igrače su pozdravili klupski tajnik Saša Žada i dojučerašnji igrač Zlarin Rončević, koji je će, kao član uprave, biti zadužen za prvu ekipu. Trener želi napraviti iskorak i nadmašiti prošlogodišnji rezultat, kada je osvojeno peto mjesto u prvoj ligi sjever.

IMG 4709 Custom

U pripremama u planu je održati četrdeset sedam treninga i deset pripremnih utakmica. Igrački kadar trebao bi ostati kao i prošle godine, ali postoji mogućnost nekih manjih izmjena zbog školskih, poslovnih i obiteljskih obveza. Prve pripremne utakmice planirane su u subotu, 18. kolovoza, kada u Virovitici gostuju novi premijerligaš Rudar iz Ruda i prvoligaš, križevački KTC.

IMG 4685 Custom

Trener Vašarević igračima je rekao:

-Prošle sezone smo pokazali da se u igri sa svima možemo nositi, te ćemo u ovoj sezoni u svakoj utakmici ići na pobjedu. Ni jednoj momčadi ne želimo priznati da je bolja od nas. Da bi to ostvarili moramo kvalitetno odraditi pripreme – poručio je trener D. Vašarević.

(www.icv.hr, mš)

IMG 4698 Custom IMG 4696 Custom IMG 4691 Custom IMG 4688 Custom IMG 4682 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content