Početna konferencija projekta “Program zapošljavanja žena za pomoć slijepim i slabovidnim osobama”

Početna konferencija projekta “Program zapošljavanja žena za pomoć slijepim i slabovidnim osobama” održala se danas u prostorijama Organizacije slijepih Virovitičko-podravske županije. Jelena Kolesarić Škorić iz Zavoda za zapošljavanje Područni ured Virovitica pozdravila je sve nazočne i naglasila podršku Zavoda za zapošljavanje u ovom projektu. Nikolina Štefan iz centra za Socijalnu skrb Virovitica istaknula je kako im je iznimna čast što kao partneri sudjeluju u ovom hvale vrijednom projektu. Voditeljica projekta Valentina Markovinović kroz prezentaciju projekta upoznala je sve nazočne s temeljnim ciljevima i aktivnostima projekta.

IMG 7433 Custom

U okviru projekta “Program zapošljavanja žena za pomoć slijepim i slabovidnim osobama” koji se provodi u sklopu programa „Zaželi“ zaposlit će osam nezaposlenih žena s lokalnog područja koje će kroz 24 mjeseca pružati pomoć i podršku krajnjim korisnicima pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Novozaposlene žene pružit će pomoć i podršku za minimalno 40 krajnjih korisnika. Provedbom ovog projekta potaknuti će se socijalna uključenost i povećati razina kvalitete života svih korisnika.

Ukupno trajanje projekta je 30 mjeseci. Vrijednost projekta je 1.381.799,78 kuna i u potpunosti je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta je Organizacija slijepih Virovitičko-podravske županije , a projektni partner su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Virovitica i Centar za socijalnu skrb Virovitica. (www.icv.hr, ip, foto:I.Popović)
[g-gallery gid=”474916″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content