Poštanski ured Slatina od ponedjeljka na novoj lokaciji

Nakon višedesetljetne adrese na Šetalištu Julija Bürgera 5, Poštanski ured Slatina seli u Ulicu bana Jelačića 29, u prizemlje nove stambeno-poslovne zgrade.

Poštanski ured već od ponedjeljka, 3. rujna, počinje raditi na novoj lokaciji, s radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 8,00 do 20,00 sati, a subotom od 8,00 do 13,00 sati. Iznimno u subotu, 1. rujna, zbog organizacije posla Poštanski ured Slatina radit će na staroj adresi sa skraćenim radnim vremenom od 7,00 do 13,00 sati.

Prema riječima voditelja Odjela za odnose s javnošću Hrvatske pošte Krešimira Domjančića, službeno otvorenje novih prostorija Poštanskog ureda Slatina bit će u četvrtak, 6. rujna u 11,00 sati, a na svečanost otvorenja doći će član Uprave Mate Mišetić i izvršni direktor Divizije mreža Josip Poljak.

U novim poštanskim prostorijama na površini od 160 četvornih metara građanima će na usluzi biti tri univerzalna šaltera i jedan izdvojeni financijski kutak za usluge koje zahtijevaju privatnost. Nova pošta na novoj lokaciji ima omogućen pristup osobama s invaliditetom, dok je pošta do sada bila na katu zgrade i imala je vanjski ulaz, ali osobe s invaliditetom ili majke s dječjim kolicima uopće nisu imale mogućnost pristupa.

Novi prostor građanima je pristupačniji od dosadašnjega, ali zaposlenicima Poštanskog ureda problem bi mogao predstavljati i posao im otežavati nedovoljan parkirališni prostor.

(www.icv.hr, promo)

 

Pošta stari ured
Stari poštanski ured u Slatini. Foto: Petar Žarković

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content