Povodom Dana grada Virovitice položeni vijenci i zapaljene svijeće kod Spomen obilježja hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju

Povodom obilježavanja Dana grada Virovitice, blagdana Svetog Roka, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na virovitičkom Gradskom groblju.

Počast poginulim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata, odao je saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-e RH Josip Đakić, pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, kao i izaslanstvo Virovitičko-podravske županije na čelu sa županom Igorom Androvićem i njegovim zamjenicima, Marijom Klementom i Darkom Žužakom.

Počast poginulim, umrlim i nestalim braniteljima odalo je izaslanstvo Grada Virovitice predvođeno gradonačelnikom Ivicom Kirinom, uz njegove zamjenike Damira Marenića i Vlastu Honjek Golinac, kao i predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss. Vijence su položili i zapalili svijeće i izaslanstvo Policijske uprave virovitičko-podravske predvođeno načelnikom Sinišom Kneževićem, kao i brojne braniteljske udruge proistekle iz Domovinskog rata… Riječi molitve za sve poginule branitelje uputio je župnik i gvardijan Franjevačkog samostana u Virovitici fra Rozo Brkić. (www.vpz.hr, foto: K. Toplak)
[g-gallery gid=”474836″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content