Publika odlučila: Vatra i Massimo s pjesmom “Nama se nikud ne žuri” finalisti nagrade Cesarica

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu srpnju, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale nagrade za hit godine – Cesarica.

Podsjetimo, u srpnju je publika glasovala za: Detour i pjesmu “Bez tebe”, Sašu Lozara i pjesmu “Da”, Ivana Zaka i pjesmu “Idu dani”, Jelenu Rozgu i pjesmu “Najbolji dan”te grupu Vatra ft. Massimo i pjesmu “Nama se nikud ne žuri”.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Nama se nikud ne žuri“ u izvedbi Vatre i Massima, a koju autorski potpisuje Ivan Dečak.

Suradnja Vatre i Massima na pjesmi “Nama se nikud ne žuri” zaokružena je fantastičnim video spotom redatelja Filipa Filkovića Philatza. Pjesma je već u drugom tjednu emitiranja zauzela visoko drugo mjesto na nacionalnoj top listi HRtop40, a na prvom se mjestu zadržala puna dva mjeseca!

„Višemjesečno snimanje spota pokazalo se opravdanim jer je vizualno prikazana suština same pjesme o ljubavi i prolaznosti“, navodi autor Ivan Dečak.

Filip Filković, uspješan mladi redatelj koji iza sebe ima poveliku listu suradnji s renomiranim domaćim glazbenicima, složio je vrhunskih 4 i pol minute videa koji prati ugođaj pjesme.

Dva snažna izvođača udružila su snage, svatko je u snimanje unio sve svoje znanje i entuzijazam, pa se rodila pjesma koja je odmah zamirisala na hit. Produkciju potpisuju Vatrini provjereni suradnici Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Novih pet prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 17. kolovoza, a kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji.

Glasovanje se odvija putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica https://www.facebook.com/cesarica i Viber javnog profila Cesarica https://chats.viber.com/cesarica te na službenoj stranici cesarica.org.  (www.cesarica.org)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content