Bliži se 2. Put Šarana Outdoor Weekend, novina ove godine je dječija utrka i utrka najsporije vožnje “Usporka”

Biciklistički klub Bor organizira 2. Put Šarana Outdoor Weekend. Aktivnosti kluba započet će u petak, 17. kolovoza i trajati do nedjelje, 19. kolovoza, a u organizaciju se uključio i novi partner – Atletski klub Virovitica te dugogodišnji partner Turistička zajednica grada Virovitice.

Lokacija ostaje nepromijenjena – Virovitički ribnjaci, no za razliku od prethodnih godina, biciklistička utrka vozit će se u suprotnom smjeru.

AKTIVNOST U GRADU

Najveća novina za ovu godinu je petak, 17. kolovoza kada će se na šetnici kod FINE i sata održati dječja biciklistička utrka i utrka najsporije vožnje „Usporka“. Pobjednik je onaj koji najsporije odvozi 5 metara, bez da miruje duže od 3 sekunde. Sudionici mogu voziti utrku svojim biciklom ili ga posuditi od BK Bor. Natjecati se mogu svi, bez obzira na dob, spol i to jesu li biciklisti ili ne. Prijave se obavljaju na licu mjesta.

Biciklistički klub Bor poziva sve građane, male i velike da im se pridruže na utrci u centru grada kako bi jednog dana i oni osvajali medalje za BK Bor.

– Budući da je ovo 7. put da organiziramo biciklističku utrku, ponovno očekujemo stotinjak biciklista. Po drugi put organiziramo i trkačku utrku na kojoj očekujemo sličan broj sudionika, lani ih je bilo 53. Zasada ima prijavljenih, no brojke još nisu konačne, tijekom ovih dana očekujemo još prijava – rekao nam je Ivan Vrbanić, tajnik BK Bor. (www.icv.hr, ip; foto i video: BK BOR)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content