ROKOVO 2018. Epitaf zagrijava atmosferu za Opću Opasnost, legendarni “Žiža” za gitarom rođendan slavi u Virovitici

Opća Opasnost danas vrijedi za Viroviticu, i to od 22 sata, kada počinje koncert ove popularne grupe u okviru Rokova 2018. na glavnoj pozornici u centru grada.

Hrvatsku su već osvojili hitovima kao što su “Pobjeg’o sam”, “Jednom kad noć”, “Tvoje ime čuvam” i drugim uspješnicama koje su osvojile top liste radijskih postaja. Opća Opasnost nedavno je izdala i novi hit, “Da je Bog dao”, u svom prepoznatljivom stilu, pa se obožavatelji nadaju da će je čuti i uživo, večeras u Virovitici.

Opća Opasnost ljeto inače provodi radno, na turnejama. Nakon Marije Bistrice, Bibinja, Blatnica (BIH) i Konavla, stiže i u Viroviticu, a u subotu, 18. kolovoza, već najavljuju novi koncert, u Vitezu (BiH).

Žiža Opća

Koje hitove su pripremili za našu publiku, iznenađenje je koje ćemo otkriti večeras, a mi jedno priredimo i sami – poseban pljesak za Slavena Živanovića – Žižu, legendu za gitarom, čovjeku koji je okupio Opću Opasnost, a koji danas slavi rođendan, glazbeno, na virovitičkoj pozornici, od 22 sata.

Epitaf 1

Prije njih, atmosferu će zagrijati virovitička rock grupa Epitaf. Najavljuju izvrstan repertoar po uzoru na “staru školu” Rock and Rolla, hitove u kojima će uživati svi ljubitelji dobre, stare rock glazbe. Koncert počinje u 20 sati, na glavnoj pozornici.

(www.icv.hr, mlo, foto: Facebook Opća Opasnost, Epitaf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content