ROKOVO 2018. KUC Virovitica izložbom fotografija proslavio četvrt stoljeća postojanja

Iza Kulturno-umjetničkog centra Virovitica 25 je godina plesa, druženja, odrastanja i smijeha. Četvrt stoljeća ova je udruga učila generacije djece da svoje emocije iskažu kroz pokret. Kako bi javnosti pokazali svoj rad, ali i proslavili rođendan sa svojim partnerima i suradnicima, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica danas je održana izložba fotografija “Retrospektiva 25 godina KUC-a Virovitica”.

Izložba je održana u sklopu proslave Rokova, u čijem su programu već dugi niz godina nastupi i malih i velikih plesača KUC-a. Prema riječima predsjednice KUC-a, Danijele Duvnjak, cilj je kod djece čuvati i potaknuti pozitivnu emociju. Izložbu je nastupom otvorila članica KUC-a, Laura Kolesarić.

IMG 20180813 192138

Bila je ovo prilika da KUC zahvali svojim suradnicima i partnerima na suradnji i pomoći koju su im pružali u četvrt stoljeća postojanja. Otvorenju izložbe prisustvovali su gradski pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica i direktorica Turističke zajednice grada Virovitice Katarina Đurđević. (www.icv.hr, ml)
[g-gallery gid=”473476″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content