ROKOVO 2018. Ribolovni Kup “Vinko Belobrk” osvojila ekipa “Ođenica 2” iz Virovitice

Svoj obol proslavi Dana grada Virovitice dali su i ribolovci ŠRU “Ođenica” koji su 27. put zaredom organizirali najveći županijski ribolovni Memorijal “Kup Vinka Belobrka”, kao sjećanje na ovog virovitičkog branitelja koji je položio život na oltar domovine za vrijeme Domovinskog rata u Brusniku 1991. godine.

Tim povodom ŠRU Ođenica u suradnji s Gradom Virovitica, UDVDR ogranak Virovitica i Hrvatskim časničkim zborom Virovitica na prvom Virovitičkom ribnjaku organizirali su natjecanje u lovu ribe udicom na plovak na kojem je sudjelovalo dvadeset ekipa iz Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije.

Prvo mjesto ekipno i prijelazni pehar osvojila je ekipa “Ođenica 2 “, ispred Drave iz Novog Virja i Podravke iz Koprivnice. Slijede “Toplica” Daruvar, “Udica” Grubišno Polje, “Klen” Slatina, “Koprivnica” iz Koprivnice, “Tvin” Virovitica, “Linjak” Zdenci, “Ođenica 1” Virovitica, “Drava” Terezino Polje, “Udica” Donji Miholjac, “Šaran” Pitomača, “Udica 2” Grubišno Polje, “Linjak 1” Zdenci, “Peski” Đurđevac, “Križnica” iz Križnice, “Greda” Pitomača, “Pakrac” iz Pakraca i “Lendava” iz Špišić Bukovice.

U pojedinačnom plasmanu najbolji je bio Mario Matić iz Ođenice 2, ispred Tihomira Ištvanovića iz Ođenice 2 i Davorina Šouroka iz Toplice Daruvar.

Zahvalu svim natjecateljima na sudjelovanju izrazili su uz predsjednika ŠRU “Ođenica” Daria Baloga i pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica, predsjednik UDVDR-a ogranak Virovitica Vlado Paurić i predsjednik HČZ grada Virovitice Davor Špoljarić.

(www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”473999″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content