Silvijo Buzuk odličnim zgoditkom spasio Rezovac od poraza

Prije pet dana u susretu istih suparnika u Koriji gosti iz Rezovca su dominirali i uvjerljivo pobijedili 4:1. U četvrtak popodne po sparnom vremenu vidjeli smo dopadljiv nogomet, iako su oba trenera imali problema s igračkim kadrom.

Do pred kraj prvog dijela mreže su mirovale. U posljednjoj minuti prvog dijela utakmice Valentino Ivanković koristi jednu grešku domaće obrane i odlično asistira Vedranu Grubiću koji poentira za 0:1.

IMG 4867 Custom

Početkom drugog dijela Vedran Grubić rezantnim udarcem postiže svoj drugi zgoditak i gosti udvostručuju svoju prednost. Sljedećih dvadesetak minuta slijedi dominacija gostiju iz Korije, ali napadači Omladinca nisu uspjeli po treći puta pogoditi mrežu domaćeg sastava.
Kada su svim uz teren mislili kako je pitanje pobjednika riješeno, lijepim zgoditkom domaći igrač Mihael Boroša smanjuje rezultat na 1:2. Nedugo nakon prvog zgoditka Rezovčani postižu i drugi. Sa preko dvadeset pet metara Silvijo Buzuk zakucava loptu u mrežu i izjednačava rezultat na 2:2.

IMG 4863 Custom

Do kraja obje su momčadi mogle postići pobjedonosni zgoditak, ali napadači nisu bili koncentrirani u završnici akcija, te je utakmica završila rezultatom 2:2.

Interesantno je da je domaći strateg Zlatko Vuković, u nedostatku igrača u napad postavio standardnog vratara Krešimira Tomljanovića, koji se odlično snašao na novoj poziciji i bio ozbiljna prijetnja gostujućoj obrani.

IMG 4879 Custom

Utakmicu su, uz pedesetak navijača, pomno pratila tri iskusna trenera Anton Pranjić, Mile Grdić i Vladimir Šajnović.

Miroslav Ćorić, trener Omladinca iz Korije:

-Nakon četiri uzastopna treninga odigrali smo trkački kvalitetnu utakmicu, s kojom sam zadovoljan. Pred kraj napravio sam nekoliko izmjena što domaći koriste i uspijevaju poravnati rezultat. Sutra imamo još jedan trening, a zatim slijede dvije utakmice: u subotu s juniorima Virovitice, a u nedjelju s Podravcem iz Sopja. Pred nama je sezona u kojoj želimo pokazati svoju kvalitetu. Ne opterećujemo se rezultatom, ali ćemo se boriti za vrh tablice.

IMG 4866 Custom

Zlatko Vuković, trener Rezovca:

-Bili smo nekompletni te sam standardnog vratara Krešimira Tomljanović morao ubaciti u napad. Igrači koje sam imao na raspolaganju ispunili su očekivanja. Dobro su se rastrčali i pokazali svoje mogućnosti. Pred nama je sutrašnji trening, a u nedjelju utakmica sa Zdenkom ’91 iz Velikih Zdenaca, što će nam biti posljednja provjera pred start prvenstvenog natjecanja. Nadam se da ćemo biti kompletniji, što bi trebalo donijeti i bolji rezultat.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 4869 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content