TK “FRANJO PUNČEC” – TK “DIDON” 7:2 U Čakovcu održane kvalifikacije do 14 godina

Teniski klub “Didon” iz Virovitice pod vodstvom trenera Dražena Lovrekovića odigrao je kvalifikacije momčadskog prvenstva Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske do 14 godina. Kvalifikacije su održane u Čakovcu.

“Didonovci” su nastupili u sastavu: Dominik Sabolić, Hanna Dragičević, Ema Šantić, Nika Dragičević, Franko Šokec i Dominik Živković.

Mladi Virovitičani poraženi su od ekipe Teniskog kluba “Franjo Punčec” iz Čakovca rezultatom 7:2. Jedinu pobjedu u singlu ostvario je Dominik Sabolić koji je uvjerljivo pobijedio Parisa Posavca rezultatom 6:0, 6:1. Drugi bod Didonu donijeli su Dominik Sabolić i Hanna Dragičević koji su u mješovitim parovima bili bolji od para Posavec/Vidović 6:2, 6:1.

capture1 Custom 6
foto: H. Dragičević

Mlade nade Didona Ema Šantić i Nika Dragičević odigrale su sjajan meč parova protiv iskusnijih i starijih protivnica Balent/Šimić, i uz veliku želju i borbenost izgubile su rezultatom 3:6, 5:7. Dominik Živković i Franko Šokec igrali su parove u muškoj konkurenciji te izgubili od para Brica/Janušić rezultatom 3:6, 3:6.

U ostalim mečevima singla Ema Šantić, Nika i Hanna Dragičević, Dominik Živković i Franko Šokec pokazali su izvrstan tenis, ali su iskusniji protivnici ovoga puta bili bolji. Ovo je još jedan dokaz da se u teniskom klubu Didon odlično radi i trenira.

(www.icv.hr, hd)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content